Εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμαι με μία έρευνα η οποία έχει σαν αντικείμενο τα αίτια που οδήγησαν σε πτώση τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ξεκίνησα την έρευνα από ένα βιβλίο που διάβασα και αυτό ήταν η αιτία για να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί από τον Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Ιουλιανό τον οποίο η εκκλησία τον χαρακτήρισε, με την σκοταδιστική της αφέλεια που έχει και προωθεί, ως Παραβάτη. Και επιμένω στον χαρακτηρισμό μου αυτόν, όπως θα τον τεκμηριώσω στις επόμενες γραμμές αυτού του κειμένου. Εδώ και αρκετό καιρό βρέθηκαν στα χέρια μου οι ακόλουθες φωτογραφίες

Στις ανωτέρω φωτογραφίες παρατηρείται συγκρίνοντας την φωτογραφία της εκκλησίας της Sacri Couer η οποία βρίσκεται στο Παρίσι στον λόφο της Μονμάρτης, με την φωτογραφία του διαστημικού λεωφορείου απόλυτη ομοιότητα. Κεντρική δεξαμενή καυσίμων του διαστημικού λεωφορείου - κεντρικός τρούλος της εκκλησίας, προωθητικοί πύραυλοι δίπλα στην δεξαμενή - οι διπλανοί τρούλοι της Εκκλησίας (τα καμπαναριά που οι καμπάνες με τον πολλαπλασιαζόμενο ήχο που παράγουν μιμούνται τον θόρυβο που προκαλείται κατά την ανάφλεξη και την απογείωση), διαστημικό λεωφορείο προσκολλημένο στην κεντρική δεξαμενή - κτίσμα ομοιάζον απόλυτα με το διαστημικό λεωφορείο προσκολλημένο στον κεντρικό τρούλο, ακροφύσια για την έξοδο των αερίων - καμάρες στην εκκλησία που ομοιάζουν με τα αντίστοιχα ακροφύσια , εξέδρα εκτόξευσης του διαστημικού λεωφορείου- διαμόρφωση του υψώματος στην Μονμάρτη ομοιάζουσα απόλυτα με την διαστημική εξέδρα εκτόξευσης, ράγες που κινείται η διαστημική εξέδρα - σκαλοπάτια τα οποία παριστάνουν το ως άνω αναφερόμενο.

Η εκκλησία της Sacri Couer κτίστηκε το 1874 ένα αιώνα πρίν.

Μετά από αυτό άρχισα να ερευνώ για ομοιότητες και σε άλλους χριστιανικούς ναούς, πχ εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη εκκλησίες στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος είτε Βυζαντινές είτε νεώτερες. Παντού η ίδια ομοιότητα ως ανωτέρω.

Επεκτάθηκε η έρευνά μου και σε ναούς άλλων θρησκειών. Παντού η ίδια ομοιότητα με το διαστημικό λεωφορείο. Βέβαια ο κάθε λαός και η κάθε θρησκεία έχει διαφορετική τεχνοτροπία.

Αλλά σαν απεικόνιση υπάρχει κεντρικός τρούλος ( σχέση με την κεντρική δεξαμενή καυσίμων ), οι μικρότεροι τρούλοι (καμπαναριά ) ( σχέση με τους προωθητικούς πυραύλους ), και οι καμάρες (οβάλ) - (σχέση με τα ακροφύσια ). Ιδιαίτερα στους χριστιανικούς ναούς υπάρχει απόλυτη ομοιότητα. Στους δε Μουσουλμανικούς ναούς αρκετές φορές εμφανίζεται μόνο η κεντρική δεξαμενή - κεντρικός τρούλος και οπωσδήποτε οι μιναρέδες όπως τα καμπαναριά των χριστιανικών ναών. Ομοιότητα υπάρχει επίσης και στους ναούς και των άλλων μονοθειστικών θρησκειών (Βουδιστική θρησκεία, Θρησκεία Ιαπώνων, θρησκεία Κινέζων, ινδουιστική θρησκεία.

Μου δημιουργήθηκε τεράστια απορία γιατί αυτή η μεγάλη ομοιότητα και τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στους ναούς ως λατρευτικοί χώροι και του διαστημικού λεωφορείου. Προσπάθησα να δώσω κάποια εξήγηση έως ότου θυμήθηκα όταν διάβασα την Οδύσσεια του Ομήρου και συγκεκριμένα ραψωδία ζ' 42 κεφ. Το ακόλουθο κείμενο

 

Αναφέρει

" Η μεν άρ ως ειπούσ' απέβη γλαυκώπις Αθήνη Ούλυμπόνδ', όθι φασί θεών έδος ασφαλές αεί έμμεναι. Ούτ' ανέμοισι τινάσσεται ούτε ποτέ όμβρω δεύεται ούτε χιών επιπίλναται, αλλά μάλ' αίθρη πέπταται ανέφελος, λευκή δ'επιδέδρομεν αίγλη. Τώ ένι τέρπονται μάκαρες θεοί ήματα πάντα. Ενθ απέβη γλαυκώπις, επεί διεπέφραγε κούρη"

 

Ητοι μεταφραζόμενο

 

" Την κατοικία των θεών στον Ολυμπο οι μπόρες δεν τον βρέχουνε, δεν τον κτυπούν οι άνεμοι δεν τον πατούν τα χιόνια, ασύγνεφη κεί πάνω βασιλεύει γαλήνη ατελείωτη, και ολόλευκη φεγγοβολή τον ζώνει, όπου ευχαριστιούνται κάθε μέρα και διαμένουν οι θεοί. Εκεί πήγε η Αθηνά, αφού συμβούλευσε την κόρη του Αλκίνοου.".

 

Δηλαδή έχουμε εδώ από τον Ομηρο την πλήρη περιγραφή ενός διαστημικού σταθμού όπου στο διάστημα δεν υπάρχουν μπόρες ούτε βροχή, δεν υπάρχουν χιόνια, ούτε σύννεφα. Υπάρχει απόλυτη σιωπή και εφόσον είναι στραμμένος προς τον ήλιο συνέχεια για να παίρνει ενέργεια (ηλιοκεντρική τροχιά), πάντα λούζεται από το φώς του ηλίου. Οπότε έχουμε εδώ κάτι κοινό μεταξύ των ναών των σημερινών θρησκειών και αυτό που περιγράφει ο Ομηρος σαν κατοικία των θεών του Ολύμπου δηλαδή ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Εξάλλου μελετώντας περαιτέρω την όλη διαδικασία της θρησκευτικής λειτουργίας παρουσιάζεται πολύ μεγάλη ομοιότητα με την διαδικασία εκτόξευσης ενός διαστημικού λεωφορείου ή ενός οχήματος στο διάστημα. Δηλαδή 1. Το κτίσμα ως χώρος ομοιάζον με το διαστημικό λεωφορείο. 2. Τα καμπαναριά στα οποία προκαλείται θόρυβος συνεχόμενος από τις καμπάνες, σε σχέση με τον θόρυβο που προκαλείται κατά την ανάφλεξη των καυσίμων και την εκτόξευση του οχήματος. 3. Οι ψαλμωδίες σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας δηλαδή συνεχόμενος θόρυβος όπως ο θόρυβος της μηχανής ενός πχ αεροπλάνου που είναι στον αέρα και τέλος καπνός που μυρίζει (λευκός)(λιβάνι), σε σχέση με το προιόν καύσεως που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη και την μεταφορά του οχήματος έξω από την ατμόσφαιρα. Προιόν καύσεως πχ υδρογόνο που μυρίζει (καυσαέριο).

Ψάχνοντας περαιτέρω για να για να τεκμηριώσω το ως άνω αναφερόμενο βρήκα στην Βίβλο το εξής κείμενο .Γέννηση κεφ γ' 23-24 " και έδιωξε ο Θεός τον Αδάμ από τον παράδεισο της χαράς και της τέρψεως, για να εργάζεται μετά κόπον εις την Γή από το χώμα της οποίας έχει πλαστεί το σώμα του. Εβγαλε τον Αδάμ και τον έφερε να κατοικήσει απέναντι από τον παράδεισο της χαράς και της τέρψεως . Διέταξε δε τα Χερουβείμ και την φλόγινη ρομφαία, την συστρεφόμενη να φυλλάσουν την οδό που οδηγούσε προς το δέντρο της ζωής."

Από αυτό εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο διαστημικός αυτός σταθμός (κατοικία των θεών ονόματος Ολυμπος) ήταν σε γαιοκεντρική τροχιά και για κάποιο λόγο αργότερα έχει μπεί σε ηλιοκεντρική τροχιά σε αντιδιαμετρική ακριβώς θέση με την Γή έχοντας σαν κέντρο τον Ηλιο (πύρινη ρομφαία συστρεφόμενη). Από πληροφορίες που έχω ο διαστημικός αυτός σταθμός ΟΛΥΜΠΟΣ έχει σχήμα τροχού και είναι τεραστίων διαστάσεων.

Τι έγινε ο διαστημικός αυτός σταθμός που περιγράφει ο Ομηρος στην Οδύσσεια ;

Δεν ήταν ο Σκάυλαμπ για να πέσει, ούτε ο ΜΙR για να χάσει τον προσανατολισμό του

Τι ήταν οι κάτοικοί του ; Θεοί

Εγώ δεν γνωρίζω θεούς να κατοικούν σε διαστημικό σταθμό ή μπορεί να συμβαίνει βέβαια αυτό, αλλά οι διαμένοντες σ' αυτόν δεν είναι Θεοί και από την στιγμή που χρησιμοποιούν οχήματα για την μετακίνησή τους σ' αυτόν δεν είναι οπωσδήποτε Θεοί.

Τι συμβαίνει λοιπόν ;

Ελληνική Μυθολογία

Ομηρος : Ραψωδία Μ κεφ 127-141. Οδηγίες Τειρεσία προς Οδυσσέα μετά την κάθοδό του στον Αδη (όπως βλέπουμε δεν είναι ο Χριστός ο μοναδικός άνθρωπος που κατέβηκε στον Αδη και πάτησε τον θάνατο με την επάνοδό του στην Γή αλλά και ο Οδυσσέας και ο Ορφέας και ο Θησέας με τον φίλο του τον Περείθο και ο Ηρακλής - συνολικά πέντε άτομα πριν την έλευση του Χριστού από τους οποίους οι τέσσερις επανήλθαν στην γή εκτός από τον Περείθο που τον κράτησε ο Πλούτων φυλακισμένο επειδή πήγε ο αθεόφοβος με τον Θησέα να του κλέψει την γυναίκα του την Περσεφόνη. Εδώ προκύπτει το θέμα τι είναι Αδης . Δεν θα το δούμε λοιπόν στα πλαίσια της μεταφυσικής όπως το βλέπει η θρησκεία και οι Θεοί αλλά στην σφαίρα του πραγματικού και της λογικής. Η άποψή μου για του θέμα αυτό αναλύεται κατωτέρω :

Οι οδηγίες του Τειρεσία προς τον Οδυσσέα για την επιστροφή του στην Ιθάκη είναι :

 

"Στην Θρινακία το νησί θα φτάσεις όπου βόσκουν βόδια και πρόβατα παχιά του κοσμογυριστή του Ηλίου, κι ας είναι τα βόδια εφτά κοπές τα πρόβατα άλλες τόσες και από πενήντα κάθε μια κοπή κεφάλια θρέφει. Μήτε ποτέ γεννοβολούν μήτε και λιγοστεύουν κι' είναι τσομπανοπούλες των δύο λυγερές νεράιδες, η Φωτεινή και η Λαμπετώ του Ουρανοδρόμου Ηλίου και της αρχοντογέννητης Νεαίρας θυγατέρες. Και η μάννα που τις έκανε, σαν έγιναν κοπέλες , στην Θρινακία απόμερα τις έστειλε να μείνουν , τα πατρικά τους πρόβατα να βόσκουν και τα βόδια. Αν δεν τα' αγγίξεις και ποθείς να φτάσεις στην πατρίδα, μ'όσα και εάν πάθετε δεινά στο Θιάκι θα γυρίσετε. Μα αν βάλεις χέρι, τότε εγώ προβλέπω το χαμό σας, συντρόφους σου και καραβιού. Κι' αν μόνος σου γλυτώσεις θα φτάσεις κακώς έχοντας, κι' αργά χωρίς συντρόφους.".

Εδώ έχουμε βόδια και πρόβατα να βόσκουν του Ουρανοδρόμου Ηλίου και κανείς μα κανείς δεν τολμά να τα πειράξει. Σφάξανε μερικά οι σύντροφοι του Οδυσσέα αργότερα, και τα αποτελέσματα της πράξεώς τους τα διαβάζουμε στην Οδύσσεια.

Πιο παλιά αναφέρονται η αγελάδες του Ηλίου-Απόλλωνα που βόσκουν ελεύθερες και τολμά να τις κλέψει και να τις σφάξει ο Ερμής όταν γεννιέται, τα βόδια του Γυριόνη που τα φυλάει ο Ορθος και τα αρπάζει ο Ηρακλής κλπ.

Βασικό είδος διατροφής σήμερα είναι το μοσχαρίσο το κρέας. Τι άλλη τροφή θα τρώγανε οι άνθρωποι αυτοί (θεοί) πάνω στον "Ολυμπο"; Μπορεί βέβαια να είχανε για βασική τους τροφή σύμφωνα με την μυθολογία το " Νέκταρ και την Αμβροσία" αλά και λίγες μπριζόλες καλό θα τους κάνανε, τους δυναμώνανε. Εγώ αμφιβάλλω για το "Νέκταρ και την Αμβροσία" και θεωρώ την βασική τους διατροφή το μοσχαρίσιο το κρέας, επίσης το αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας, όπως και σήμερα αυτό συμβαίνει.

Τι συνέβαινε λοιπόν ;

Το νησί η Θρινακία που βόσκουν οι αγελάδες του Ηλίου και όλα τα άλλα τα προαναφερόμενα είναι οι φάρμες που τροφοδοτούν και εφοδιάζουν τον διαστημικό σταθμό "ΟΛΥΜΠΟ" με το κρέας της διατροφής των. Τι θα συνέβαινε εάν αφήνανε τους εδώ "θνητούς" να τους φάνε τα βόδια τα πρόβατα και τις αγελάδες ; δεν θα είχαν να φάνε . Ηταν επόμενο να έχουν όλα τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας ούτως ώστε να προστατέψουν την διατροφή των. Με σκύλους, τσομπάνηδες, αγελαδάρηδες και μπορεί και με Ρομπότ όπως φαίνεται στην περίπτωση του Γυριώνη και του σκύλου του Ορθρου (τέρας)

Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας όταν προσφέρανε θυσία στους θεούς προσφέρανε ταύρο, γιατί ο ταύρος βλέπανε ότι ήτανε ιερό ζώο που προστατευόταν με ποινή θανάτου από αυτούς και όταν ένας άνθρωπος είναι πεινασμένος και βάλει μπριζόλες στα κάρβουνα να ψηθούν με την μυρουδιά ευχαριστιέται όπως σαν άνθρωποι ευχαριστιόταν οι Θεοί του Ολύμπου. Και για να ευχαριστηθούν οι θεοί του Ολύμπου οι άνθρωποι θυσιάζανε τον ταύρο , τον ρίχνανε στα κάρβουνα, έβγαινε η τσίκνα και ο καπνός και όσο περισσότερο τσίκνα και καπνός υπήρχε τόσο περισσότερο ήταν ευχαριστημένοι οι θεοί. Γιατί μ' αυτό διατρεφόταν.

Στην μυθολογία των Εβραίων ο Θεός αποδέχεται το δώρο του Αβελ το κρέας και όχι το δώρο του Κάιν καρπούς. Το κρέας εάν είσαι κρεατοφάγος είναι πιο νόστιμο από τα μήλα και τα αχλάδια που προσφέρει ο Κάιν. Για τον λόγο αυτό ζηλεύει και σκοτώνει τον Αβελ (κακή του τύχη που είχε Θεό κρεατοφάγο και όχι Οικολόγο-φυτοφάγο).

Ιερό ζώο λοιπόν ο ταύρος -το μοσχάρι-η αγελάδα. Ως τι παράξενο να λατρεύεται ο ταύρος ως ιερό ζώο (Κρήτη-Μίνωας) και όλα τα λατρευτικά αντικείμενα ("είδωλα") όλων των λαών να έχουν την μορφή του ταύρου.

Μέχρι και σήμερα στην Ινδία δεν τρώνε μοσχαρίσιο και αγελαδινό κρέας (ιερό ζώο)και μάλιστα οι αγελάδες πηγαινοέρχονται στους δρόμους και μπαίνουνε ελεύθερα στα σπίτια χωρίς να τις διώχνει κανείς.

Στην διατροφή τους έχουμε το κρέας και εκτός από το σιτάρι που θα είχαν οπωσδήποτε σπαρμένο (διότι σκέτο κρέας χωρίς ψωμί δεν τρώγεται) είχαν και τις διάφορες προσφορές στους ναούς που γινότανε από τους κάτω θνητούς.

Προκύπτει ότι υπάρχει τεχνολογία και μάλιστα τεχνολογία διαφυγής από την ατμόσφαιρα. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζονται οχήματα δηλαδή διαστημόπλοια.

Ελληνική Μυθολογία - Απολλώνιος ο Ρόδιος - Αργοναυτικά (Εκδόσεις Καρδαμίτσα) Κεφάλαιο Δεύτερο - στίχος 674-684 " Τους φανερώθηκε τότε σαν οπτασία ο Απόλλων, καθώς ερχόταν από την Λυκία με ολόχρυσες σγουρές μπούκλες στα μάγουλά του, που ανέμιζαν όπως περπατούσε. Κρατούσε στο αριστερό του χέρι το αργυρό του τόξο και από τους ώμους του στην πλάτη κρεμότανε η φαρέτρα. Στο βάδισμά του σειότανε όλο το νησί κάτω από τα πόδια του ενώ τα κύματα έφτανε στην χέρσα γή χτυπώντας την.

Ολοι θαμπωθηκαν όταν τον είδαν και κανείς τους δεν τόλμησε να σηκώσει τα μάτια να κοιτάξει τα λαμπερά εκείνα μάτια του θεού. Στάθηκαν ρίχνοντας το βλέμμα τους στην γή . Εκείνος όμως πέταξε στους αιθέρες πάνω από την θάλασσα.

Εδώ αφαιρώντας το μυθολογικό στοιχείο της διήγησης περιγράφεται η κίνηση ενός οχήματος το οποίο έχει δύο ακροφύσια απ' όπου βγαίνουν τα καυσαέρια της καύσης πχ. Υδρογόνου ή άλλου είδους καυσίμου και επειδή από την ακτινοβολία που εκπέμπεται είναι αδύνατο να βλέπεις τα ακροφύσια χαμηλώνεις τα μάτια στην γή για να μην τυφλωθείς. Αυτό πετά στους αιθέρες και εξέρχεται της ατμόσφαιρας.

Συνεχίζουμε

Τρωικός πόλεμος - θάνατος Αχιλλέα έρχεται η μητέρα του η Θέτιδα να τον παραλάβει.

Διήγηση (Εκδοτική Αθηνών σελ.124) Οι Αχαιοί θάβουνε χωριστά τον Αντίλοχο έπειτα καθαρίζουνε το σώμα του Αχιλλέα από τα αίματα, το συγυρίζουν και το αναπαύουν πάνω στο στρώμα του, μέσα σε γενικό θρήνο. Κάποια στιγμή μια βοή ακούγεται να βγαίνει μέσα από τα κύματα, τόσο μεγάλη που οι Αχαιοί φοβισμένοι ετοιμάζονται να το βάλλουν στα πόδια και να κρυφτούν μέσα στα καράβια τους. Ο Νέστορας όμως τους ησυχάζει εξηγώντας τους πώς ήταν η Θέτιδα η μητέρα του νεκρού Αχιλλέα που ανέβαινε με τις αθάνατες αδελφές της για να μοιρολογήσουν τον νεκρό.

Τι θόρυβος ήταν αυτός μέσα από τα κύματα; Θέτιδα κόρη του Νηρέα - γιός του Ποσειδώνα.

Τι θόρυβο κάνει ένα υποβρύχιο όταν εξέρχεται από τον βυθό της θάλασσας ; Και ο Ποσειδών είναι ο Θεός της θάλασσας.

Μένει τώρα ο τρίτος της παρέας σύμφωνα με την Θεογονία του Ησίοδου όταν επικρατήσανε των Τιτάνων στην τιτανομαχία και μοιράσανε τον κόσμο ( Ο Δίας παίρνει τον Ολυμπο - Ο Ποσειδών την θάλασσα). Μένει ο Πλούτωνας που παίρνει τον Αδη. δηλαδή ένα τρίτο μέρος όπου δεν είναι στην επικράτεια του Δία ούτε στην επικράτεια του Ποσειδώνα, δεν είναι ο Διαστημικός σταθμός ΟΛΥΜΠΟΣ ούτε η θάλασσα.

Τι είναι ο Αδης ;

Θα προτείνω αντί ορισμένοι ερευνητές να ψάχνουν για να βρούνε την κιβωτό του Νώε να ψάξουν να βρούνε τον Αδη .Πιστεύω θα φτάσουν σε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και ανακαλύψεις.

Υπάρχουν δύο απόψεις μου εντελώς διαφορετικές.

Περιγραφή του Αδη ως ένα μέρος σκοτεινό βαθιά κάτω στην γή όπου δεν το βλέπει ακτίνα του Ηλίου ( αυτός βέβαια απειλεί όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα του τρώνε τα βόδια ότι θα πάει εκεί να φέγγει στους νεκρούς και έρχεται ο Δίας και τον καλμάρει λέγοντάς του ότι θα τους καταστρέψει με τους κεραυνούς του ).

Η πρώτη μου άποψη για το θέμα Αδης ήτανε ότι είναι η Σελήνη. Είναι το σώμα που έχει την πιο περίεργη συμπεριφορά στο ηλιακό σύστημα και πιστεύω σε όλο το γαλαξία.

  1. Είναι κούφια στο εσωτερικό της (Αδης). Το διαπιστώσανε οι Αστροναύτες του Απόλλων 12-14-15-16 όταν εγκαταστήσανε σεισμογράφους επάνω στη Σελήνη και μετά την σύνδεσή τους με το κυρίως διαστημόπλοιο που περιστρεφόταν γύρω από την Σελήνη ρίξανε την σεληνάκατο για να προκαλέσουν τεχνητό σεισμό. Η Σελήνη αντηχούσε σαν μια τεράστια καμπάνα επί 3 ώρες συνέχεια μέχρι την απόσβεση του κραδασμού.
  2. Εχει σχεδόν κυκλική τροχιά γύρω από την Γή πράγμα πολύ παράξενο γιατί όλοι οι γνωστοί πλανήτες και οι δορυφόροι τους έχουν ελλειπτική τροχιά.
  3. Εχει την ίδια περιστροφική και περιφορική κίνηση με αποτέλεσμα να δείχνει την μια όψη της προς εμάς. Για τον λόγο αυτό αυτόν υπάρχει η αθέατη πλευρά που δεν μπορούμε από την Γή να την δούμε για ευνόητους βέβαια λόγους.
  4. Κοιτάζοντάς την από την Γή οι φαινομενικοί δίσκοι του Ηλίου και της Σελήνης μοιάζουν να έχουν το ίδιο μέγεθος. Αυτό συμβαίνει διότι η πραγματική διάμετρος της Σελήνης είναι 3456 χιλιόμετρα, ενώ του Ηλίου 1.353.600 χιλιόμετρα δηλαδή η μαθηματική σχέση είναι 1/400 περίπου. Η μέση απόσταση του Ηλίου από την Γή είναι 148.800.000 χιλιόμετρα, ενώ η Σελήνη απέχει 400.000 χιλιόμετρα από εδώ. Το περίεργο εδώ είναι ότι η μαθηματική σχέση ανάμεσα στις δύο αποστάσεις είναι πάλι 1/400 περίπου. Εφόσον λοιπόν η σχέση απόστασης και μεγέθους είναι η ίδια , το φαινομενικό μέγεθος των δύο σωμάτων είναι επίσης το ίδιο και η μικροσκοπική Σελήνη φαίνεται ίση με τον τεράστιο Ηλιο και φυσικά στην έκλειψη καλύπτει ακριβώς τον δίσκο του Ηλίου. Χώρια βέβαια που η Σελήνη έχει το 1/4 του όγκου της Γής και παρόλη την έλξη του Ηλίου δεν αποσπάται από αυτήν και όχι μόνο αυτό αλλά έχει και σχεδόν κυκλική τροχιά και η οποία παραμένει η ίδια στα τόσα χιλιάδες χρόνια, ενώ ο Γανυμήδης που είναι το 1/20 του όγκου του Δία έχει ελλειπτική τροχιά και την βαρύτητα του Δία την έχουμε γνωρίσει ως προς το πώς έχει διαμορφώσει τον κοντινότερο δορυφόρο του την Ιώ. Και η Γή δεν είναι ο Δίας για να μπορεί να συγκρατήσει με την βαρύτητά της σε κυκλική τροχιά την Σελήνη
  5. Υπάρχει πληροφορία από τον Απολλώνιο τον Ρόδιο ότι η Σελήνη δεν είχε δημιουργηθεί ακόμη στον Ουρανό όταν εδώ στην γή υπήρχαν οι Αρκάδες οι Αππιδιανοί ( Αππία λεγόταν η Πελλοπόνησος). Αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη ήλθε πρόσφατα στο Ηλιακό σύστημα. Απολλώνιος ο Ρόδιος-Αργοναυτικά σελ.216 . στιχ.260-265 εκδόσεις Καρδαμίτσα Επίσης αυτό υποστηρίζουν και δύο Ρώσοι επιστήμονες ο Μιχαήλ Βάζιν και ο Αλεξάντρ Στσερμπάκωφ στο βιβλίο του Wilson "Τα Μυστικά της Σελήνης". Οι δύο Ρώσοι επιστήμονες στο βιβλίο τα "Μυστικά της Σελήνης " υποστηρίζουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο διαστημόπλοιο

Η δεύτερη άποψη που έχω για τον Αδη βασίζεται στην διήγηση του Ησίοδου στην Θεογονία και στην σημερινή θρησκεία.

Αναφέρει ο Ησίοδος

" Εκεί της σκοτεινής Γής και του ομιχλώδη Τάρταρου του άγονου πόντου και του έναστρου ουρανού στην σειρά είναι όλων οι πηγές και οι άκρες, πικρές μουχλιασμένες, που και οι θεοί τις τρομάζουν, υπάρχει μεγάλο χάσμα, και ούτε , αν δεν έκλεινε ολόκληρος χρόνος, θα έφτανε κανείς στον πυθμένα του, αν πρώτα περνούσε μέσα από τις πύλες, αλλά από δώ και από εκεί θα τον πήγαινε θύελλα στη θύελλα πικρή. Φοβερό και για τους αθανάτους θεούς είναι αυτό το τερατικό. Και της μαύρης Νύχτας ο τρομερός οίκος στέκεται τυλιγμένος σε μαύρα σύννεφα."

Από την διήγηση αυτή συμπεραίνεται ότι στο βάθος της Γής υπάρχει "μαγνητική" φυλακή όπου σύμφωνα με το Ησίοδο φυλακιζόταν οι αντίπαλοι του εκάστοτε ηγέτη του Πολιτισμού που λατρευόταν ως Θεοί. Η μαγνητική αυτή φυλακή δημιουργήθηκε από τον Ουρανό ο οποίος σύμφωνα με τον Ησίοδο φυλάκιζε τα παιδιά του για να μην του πάρουν την εξουσία.

Η είσοδος της μαγνητικής φυλακής είναι από την περιοχή που έχει χαρακτηρισθεί σαν Τρίγωνο των Βερμούδων , καθώς επίσης και από τον βόρειο πόλο της Γής (μεγάλο χάσμα).

Πέρα από αυτή τη διαπίστωση για την ύπαρξη μαγνητικής φυλακής στο κέντρο της Γής, προκύπτει η ύπαρξη ισχυρότατου μαγνητικού πεδίου το οποίο δημιουργεί χώρο μέσα στη λάβα, διότι δεν υπάρχει υλικό το οποίο θα μπορούσε να αντέξει σε τόσο μεγάλες θερμοκρασίες παρά η ύπαρξη ισχυρότατου μαγνητικού πεδίου, μέσα στο οποίο φυλακίζονται ενεργειακές μορφές ζωής που απελευθερώνονται με τον φαινομενικό θάνατο των ανθρώπων. Προκύπτει από την ανωτέρω αναφορά του Ησίοδου, η ύπαρξη στο κέντρο της Γής τεχνητά δημιουργημένης μαύρης τρύπας, η οποία εάν ξεφύγει από τον έλεγχο αυτών που την δημιούργησαν είναι ικανή να ρουφήξει μέσα της όλο το Ηλιακό Σύστημα. Το δεδομένο αυτό που επεξεργάζομαι είναι ισχυρότατο και μη ανατρέψιμο ως προς την πραγματικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης Γή και όλο το Ηλιακό Σύστημα κινδυνεύουν άμεσα από την απώλεια ελέγχου από αυτούς που δημιουργήσανε αυτή τη μαύρη τρύπα, να ρουφηχτούν από αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι η ύπαρξη αυτής της μαύρης τρύπας και ως εκ τούτου αυτός που την ελέγχει έχει στον έλεγχό του το απόλυτο υπερόπλο, με το οποίο έχει την δυνατότητα εάν το θελήσει να εξαφανίσει από την περιοχή αυτή του Γαλαξία όλο το Ηλιακό Σύστημα. Στις ακόλουθες φωτογραφίες οι οποίες λήφθηκαν απο το δορυφόρο ESSA-7 στις 23/11/1968 εμφανίζεται η τρύπα προς το κέντρο της Γής στον Βόρειο Πόλο. Η φωτογραφία αυτή συγκρινόμενη με αστρονομική φωτογραφία μαύρης τρύπας έχει απόλυτη ομοιότητα. Υπόψιν μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας από τον ανωτέρω δορυφόρο δεν έχει εμφανισθεί μέχρι σήμερα ουδεμία φωτογραφία παρά την ύπαρξη τόσων τεχνητών δορυφόρων, σχετικά με το θέμα αυτό.

Anoigma NP.jpg                                                                                             Anoigma NP 1.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                

 

Εκεί είναι φυλακισμένες ενεργειακές μορφές ζωής που απελευθερώνονται με τον θάνατο των ανθρώπων. Ερμής ο Τρισμέγιστος Εκδόσεις ΔΙΟΝ σελ. 56 (Οταν ο νούς απαλλαγεί από το γήινο σώμα ντύνεται το δικό του φυσικό πύρινο χιτώνα που δεν μπορούσε να τον έχει κατοικώντας στο γήινο σώμα, γιατί η γή δεν αντέχει το πύρ), καθώς επίσης και "Θεοί" αντίπαλοι (Δίας-Απόλλων κλπ.)του σημερινού ηγέτη (Διόνυσος) ενός Πολιτισμού που έχει κάνει εποικισμό στο Ηλιακό Σύστημα,ενός Πολιτισμού που έχει προηγηθεί από εμάς στην έξοδό στο διάστημα  .Ο Ησίοδος αναφέρει ομιχλώδη Τάρταρο και ισχυρότατο μαγνητικό πεδίο (αλλά από εδώ και από εκεί θα τον πήγαινε θύελλα στην θύελλα πικρή (μαγνητική καταιγίδα). Τρίγωνο Βερμούδων το φαινόμενο όταν συμβαίνει πλακώνει ομίχλη και μαγνητική καταιγίδα με αποτέλεσμα τα όργανα των αεροσκαφών που χάνονται να μην λειτουργούν από την μαγνητική καταιγίδα (Πτήση 47 Εξαφάνηση Αεροσκαφών-Πλοίων κλπ ). Παλιά βέβαια η πρόσβαση στον Αδη γινόταν και από τις σπηλιές. Ελληνική Μυθολογία κάθοδος Ηρακλή στον Αδη,. Κάθοδος του Θησέα και του φίλου του Περίθιου.

Πάντως το ζήτημα αυτό είναι για έρευνα και η οποία έρευνα πιστεύω θα φέρει τρομερά στοιχεία για αυτόν.

Είναι κάτι το υπαρκτό και όχι φανταστικό και μεταφυσικό.

 

Υπάρχουν πολλά άλλα γραπτά στα έργα των Αρχαίων προγόνων μας τα οποία μας αποδεικνύουν ότι υπάρχει τεχνολογία σημερινής εποχής στους Θεούς και το κυριότερο μιας μελλοντικής εποχής που έρχεται, αναπτυγμένη ρομποτική( βλέπε ρομπότ ΤΑΛΩΣ στην εποχή του Μίνωα στην Κρήτη) , σύγκλιση ρομποτικής και γενετικής( βλέπε δημιουργία Πανδώρας (Ελληνική Μυθολογία)), που εάν τα αριθμήσω θα καλύψω 2-3 σελίδες

Πιο πρόσφατη εποχή

Εξοδος Εβραίων από την Αιγυπτο - ορος Σινά

Παλιά Διαθήκη- Εξοδος κεφ.ΙΘ' 16-19 " ενωρίς το πρωί κατά την τρίτη ημέρα έγιναν βροντές και αστραπές και νεφέλη σκοτεινή εκάθισε επάνω εις το ορος Σινά, ο ήχος της σάλπιγγος αντηχούσε πολύ δυνατά. Ολος ο λαός που ευρίσκετο ακόμη στην κατασκήνωση του εφοβήθη και ετρόμαξε. Εδωσε εντολή ο Μωυσής εις τον ισραηλίτικο λαό να εξέλθει από την κατασκήνωσή του προς συνάντηση του Θεού. Εξήλθον πράγματι και σταμάτησαν όρθιοι εις τας πρόποδας του βουνού. Το όρος Σινά εκάπνιζε όλο διότι ως πυρ είχε κατεβεί επάνω σ’αυτό ο Θεός. Ανέβαινε ο καπνός όπως ο καπνός της Ασβεστοκαμίνου. Στις ακόλουθες φωτογραφίες δίνω την άποψή μου. Και αυτό προκύπτει διότι διαβάζοντας την Εξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο προκύπτει ότι η Εξοδος ΤΩΝ Εβραίων καθοδηγείται από UFO από ΑΤΙΑ.Προκύπτει ότι ο Οικος του Θεού που λατρεύουμε σήμερα στους Ναούς (που περιγράφω ανωτέρω σε σχέση με το διαστημικό λεωφορείο) είναι ένα σκάφος όμοιο με το διαστημικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε τον <<Θεό>> των Εβραίων και σημερινό <<Θεό>>(Γιαχβέ-Βάκχο-Ιακχο-Διόνυσο) και το οποίο προσεδαφίστηκε στο όρος Σινά εκείνη την εποχή. Αυτό φαίνεται από όλη την τελετουργία της σημερινής θρησκείας που περιγράφω και προσομοιάζω ανωτέρω

Image3.jpg                                                                                                                                          Image4.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

                                                                                  

 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΘΕΟΙ)

 

Πού δημιουργήθηκε ο Πολιτισμός αυτός ; Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία στην Ελλάδα, Αρχαιοέλληνες πριν τον κατακλυσμό. Οι Ελληνες της κλασσικής Ελλάδος πιστεύανε ότι ήταν απόγονοι των Θεών. Πλάτων Τίμαιος σελ.78 κεφ. 3 " Κατωκείται λοιπόν έχοντες νόμους ως τους δικούς μας και διοικούμενοι ακόμη καλύτερα από ημάς και υπερβαίνοντες εις κάθε είδους αρετής όλους τους ανθρώπους , καθώς είναι φυσικό, αφού είσθε τέκνα και τρόφιμοι Θεών"

Θα πεί βέβαια κάποιος ότι είναι εξωγήινος πολιτισμός.

Αυτό αντικρούεται με το ότι όλη τους η δραστηριότητα αναλώνεται κύρια εδώ στην Ελλάδα (έχουν Ελληνικά ονόματα κλπ). Επίσης σε συντρίμια ΑΤΙΑ που εντοπίσθηκαν στις ΗΠΑ βρέθηκε επάνω σ' αυτό Ελληνική γραφή και συγκεκριμένα γραμμένη σ' αυτό η λέξη <<ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ>>

Επίσης γενετικά είναι το ίδιο με όλους τους ανθρώπους, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά-γονίδια με τους υπόλοιπους ανθρώπους της γής.

Ερχονται στην Γή κάνουν έρωτα με θνητές και αποκτούν παιδιά από αυτές. Εδώ υλικό από την γή αλλά διαφορετικό είδος πχ Ανθρωπος με ζώο δεν τεκνοποιεί, που μάλλον υλικό από διαφορετικούς πλανήτες .

Εχουν όλα τα ελαττώματα των ανθρώπων εδώ στη Γή, χαίρονται το ίδιο, έχουν τους ίδιους εγωισμούς και απολαύσεις. Πληγώνονται από τους ανθρώπους ( Ο Διομήδης στον Τρωικό πόλεμο πλήγωσε την Αφροδίτη και τον Αρη, που ουρλιάζοντας από τους πόνους φεύγει στον Ολυμπο (Διαστημικό Σταθμό)και γιατρεύεται όπως και η Αφροδίτη (προηγμένη ιατρική με καθαρά φάρμακα (διάστημα)).

Αδυνατούν να σώσουν υιούς και θνητούς πχ ο Δίας δεν μπορεί να σώσει το γιό του Σαρπηδόνα, ούτε τον Εκτωρα από τον Θάνατο γιατί "τους είναι γραμμένο να πεθάνουν από την μοίρα".

 Επίσης μελετώντας τον Ησίοδο το έργο του Εργα και Ημέρες αναφέρεται ότι μαζί είναι γεννημένοι Θεοί και άνθρωποι. 

 

Πολιτισμός που απέκτησε τεχνολογία διαφυγής από την ατμόσφαιρα είναι επόμενο να προσπαθεί να την κρατήσει και να μην αφήνει κανένα άλλο πολιτισμό της Γής να την αποκτήσει. 

Εκ των πραγμάτων διαφαίνεται ότι στο μέλλον θα έρθουμε σε σύγκρουση με τον Πολιτισμό αυτό στην προσπάθειά μας να εποικήσουμε τους γύρω πλανήτες όπως σχεδιάζουμε. Την Σελήνη και τον Αρη. Και αυτό είναι βέβαιο διότι ο Πολιτισμός αυτός έχει διακηρύξει μέσω της θρησκείας ότι θα μας πολεμήσει. Και θα το κάνει αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πριν προλάβουμε να εποικήσουμε την Σελήνη και τον Αρη.

Βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν Ουμανιστικά στοιχεία στον πολιτισμό αυτό πχ ο Προμηθέας που ήσαν όμως μειοψηφία και από ότι βλέπουμε στην μυθολογία δεν είχαν καθόλου δύναμη και τιμωρούνταν για τις ενέργειες που έκαναν προσπαθώντας να βοηθήσουν και άλλους πολιτισμούς της Γής να φτάσουν στο Διάστημα , να αποκτήσουν γνώση με την μεταφορά τεχνογνωσίας (προμήθεια πυρηνικών όπλων στους ανθρώπους). (τιμωρία Προμηθέα από τον Δία).

Ο Πολιτισμός αυτός αφού στο διάστημα γύρω από την Γή και επάνω από αυτήν είχε τρομερούς εμφυλίους πολέμους ,ανατροπές, δικτατορίες, ανατροπή Ουρανού από τον Κρόνο και μετά ανατροπή του Κρόνου από τον Δία με τον γνωστό πόλεμο μεταξύ τους (Τιτανομαχία) και τελικά με την επικράτηση του Δία και την εκθρόνιση του Δία, με την οριστική επικράτηση σήμερα των δύο παιδιών του, του Διόνυσου και της Αθηνάς κατάστρεφε κάθε Πολιτισμό της Γής που έκανε βήματα για να φθάσει στην διαστημική εποχή.

Γιγαντομαχία -κατακλυσμός-Σημερινός πολιτισμός- (Αποκάλυψη, επικράτηση του Διόνυσου και της Αθηνάς ως ηγέτες σημερινοί του Πολιτισμού αυτού.)

Πηγές :

Πλάτων Τίμαιος Εκδόσεις ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ κεφ.3 σελ.69-85

Περιγράφει ο Πλάτων σε μια συζήτηση με τον Σωκράτη και τον Τίμαιο την επίσκεψη του Σόλων στην Αίγυπτο και τι του λένε οι Ιερείς εκεί.

Ο Σόλων έζησε γύρω στα 680 ΠΧ.

Αναφέρεται ότι πολλές καταστροφές έχουν γίνει παλιά , από ύδωρ και πυρ και από άλλα αίτια και εξηγεί τους λόγους.

Η ουσία της διήγησης είναι πιο κάτω.

Αναφέρει

Τα ιδικά σας πράγματα και των άλλων πόλεων, κάθε φορά που θα τύχει να έχουν οργανωθεί ως προς την γραφή και ως προς τα άλλα τα οποία είναι αναγκαία εις τας πόλεις

Και ιδού, κατά κανονικά χρονικά διαστήματα, ως ασθένεια έρχεται με ορμή επ' αυτών το ρεύμα του Ουρανού και αφήνει από εσάς μόνο τους αγράμματους και τους αμαθείς, ώστε πάλιν γίγνεσθαι νέοι εξ αρχής, χωρίς να γνωρίζεται τίποτε από όσα συνέβησαν εδώ εις την χώρα σας, την παλιά εποχή.

Διότι οι γενεαλογίαι αυταί , Σόλων, διά τα συμβάντα εις την χώραν σας, τας οποίας τώρα δα εξέθεσες, ολίγον διαφέρουν από τα παραμύθια των παιδιών. Και πρώτα εσείς ενθυμείσθαι έναν μόνο κατακλυσμό της Γής, ενώ έγιναν πολλοί προηγουμένως και ακόμη δεν γνωρίζεται ότι εις την χώραν σας εγεννήθη το ωραιότατον και άριστον, μεταξύ των ανθρώπων γένος από το οποίο κατάγονται εσύ και οι συμπολίτες σου, διότι διεσώθη ολίγον σπέρμα το αγνοείτε δε, διότι επί πολλάς γενεάς, οι εκάστοτε διασωζόμενοι πρόγονοί σας απέθνησκον χωρίς να δυνηθούν να εκφραστούν γραπτώς. Διότι Σόλων πριν την μεγάλη καταστροφή που έγινε από το ύδωρ, η πολιτεία η οποία είναι σήμερον των Αθηναίων, ήταν αρίστη εις τον πόλεμο και εκυβερνάτο κατά τον τελειότερο τρόπον από κάθε άποψη.

Καθώς λέγεται δε επραγματοποιήθησαν απ'αυτήν τα ωραιότερα κατορθώματα και οι καλύτερες πολιτικές διατάξεις από όλας δ' όσας έχομεν ακούσει να ομιλούν κάτω από τον Ουρανόν.

Εδώ λοιπόν περιγράφονται πρώτα οι φυσικές καταστροφές και μετά αναφέρεται το ρεύμα του Ουρανού το οποίο κατά κανονικά χρονικά διαστήματα καταστρέφει τα πάντα μόλις οργανωθούν οι πόλεις και γυρίζει τους τόπους στην λίθινη εποχή.

Ο λόγος είναι βέβαια ο ως άνω αναφερόμενος και δεύτερον το ρεύμα του Ουρανού έχει δικτατορική διακυβέρνηση και μια δικτατορία δεν ανέχεται ποτέ καλύτερες πολιτικές διατάξεις απ' όσας ακούμε να μιλούν κάτω από τον Ουρανό και όταν μάλιστα έχει την δύναμη να επιβάλλει αυτό. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην κλασσική Ελλάδα αλλά σε μια παλαιότερη εποχή.

Ετσι έχομε τον κατακλυσμό διότι πραγματικά διαβιούμε σε μια βόμβα λόγω του νερού που ανά πάσα στιγμή αυτοί οι ψυχοπαθείς (ρεύμα του Ουρανού) μπορούν να μας την ανατινάξουν.

Το πώς ; Αν π.χ τοποθετήσουμε 100 θερμοπυρηνικές βόμβες στο βυθό του ωκεανού και οι οποίες εκρήγνονται συγχρόνως . Θα δημιουργηθεί θερμοκρασία εκατομμυρίων βαθμών, το νερό θα γίνει ατμός θα εξαφανιστεί ο στερεός φλοιός στο σημείο εκείνο και σε μεγάλη έκταση. Και εκτός από την ατμοποίηση του νερού λόγω της υψηλής θερμοκρασίας από την έκρηξη, θα πέσουν και εκατομμύρια άλλοι τόνοι νερού στον πυρήνα της γής. Τι θα συμβεί λοιπόν ; Η απότομη ατμοποίηση του νερού προς τα πού θα εκτονωθεί;

Οχι βέβαια προς τα κάτω αλλά προς τα επάνω. Ετσι ανατινάζεται η θάλασσα και καταστρέφεται κάθε μορφή ζωής είτε στο νερό είτε στην στεριά. Συγχρόνως ο ατμός φεύγει στην ατμόσφαιρα και θα βρέχει όταν ο ατμός θα γίνει νερό, όχι καταρακτωδώς αλλά με τέτοια βροχή που δεν έχει συμβεί άλλοστε. Επίσης καταστροφή του δικού μας πολιτισμού μπορεί να γίνει από την πτώση ενός τεραστίου μετεωρόλιθου στην θάλασσα με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός τεραστίου τσουνάμι που θα πνίξει τους κατοίκους της Γής. Αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη που σημαίνει ότι το έχουν κάνει στο παρελθόν και πρόκειται να το επαναλάβουν στο μέλλον. Επίσης καταστροφή του δικού μας πολιτισμού μπορεί να γίνει με την αλλαγή της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου της Γής. Αυτό είναι δυνατόν να γίνει με την συγκέντρωση  τεραστίων ποσών ως προς την ένταση ενέργειας στην ατμόσφαιρα της Γής με αποτέλεσμα τον ιονισμό της ατμόσφαιρας της Γής, με το υπερόπλο, ως προς αυτό το αποτέλεσμα , που διαθέτουν. Αυτή η τεράστια συγκέντρωση ενέργειας στην ατμόσφαιρα της Γής (την τεχνολογία γιαυτό την διαθέτουν) είναι δυνατόν να αλλάξει την πολικότητα του μαγνητικού πεδίου της Γής με αποτελέσματα καταστροφικά για τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας. Δοκιμή αυτού του υπερόπλου σε μικρή έκταση επί της Γής, έγινε αρχές του 1900 στην Σιβηρία με αποτέλεσμα να καεί κυριολεκτικά από την μεγάλη θερμοκρασία που αναπτύχθηκε  μια τεράστια περιοχή της Σιβηρίας κάτι που παραμένει ανεξήγητο μέχρι σήμερα για τους ανθρώπους. Αυτό πιστεύω ότι έγινε κατά τον κατακλυσμό (αλλαγή της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη με αποτέλεσμα τα νερά να κατακλύσουν όλο τον πλανήτη, και την καταστροφή του τότε υφιστάμενου πολιτισμού της Γής).

Διαβάζοντας τις απόψεις του Χριστού για το θέμα αυτό - Μάρκος Κεφ. ΙΓ 7-37 ότι δηλαδή δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα που να μή κρημνισθή, και σύμφωνα με θείο σχέδιο θα διαδοθεί πρώτα το ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο και αλλοίμονο στις έγκυες και εις αυτές που θα θηλάζουν τις ημέρες εκείνες (προσβολή με πυρηνικά) και ότι θα σκοτισθεί ο Ηλιος και η Σελήνη δεν θα δώσει το φώς της(προσβολή με πυρηνικά ή με το υπερόπλο που διαθέτουν και που περιγράφω ως ανωτέρω, με αποτελέσματα πιο καταστροφικά για τους ανθρώπους και τον πλανήτη από  ότι η χρησιμοποίηση πυρηνικών) και ότι την ημερομηνία της επίθεσης την γνωρίζει μόνο ο Πατήρ του ο Διόνυσος και αυτό διότι ο Χριστός γνωρίζει ότι ο πατέρας του ο Διόνυσος διαθέτει τρομερή δύναμη εις την εποχή του έχοντας πυρηνικά όπλα,και αυτό διότι ο Χριστός στην εποχή του έχει άμεση πρόσβαση σε έλεγχο πυρηνικών όπλων, έχει άμεση πρόσβαση σε έλεγχο Διοικητών διαστημικών σκαφών   και διαβάζοντας Αποκάλυψη στην οποία περιγράφεται η επίθεση εναντίον της Γής από το Διάστημα με μετεωρόλιθους, έχοντας ραδιενεργά κατάλοιπα, μόλυνση των νερών και καταστροφή κάθε μορφής ζωής εδώ στην Γή, από τα κάθε είδος κατασκευάσματα του Διόνυσου Αποκ.κεφ.Θ 1-21, Αποκ.κεφ ΙΣΤ 1-21 και την δημιουργία νέου είδους ανθρώπων εκλεκτών (Ενεργειακή μορφή ζωής),(Ανάσταση των νεκρών) το οποίο είδος θα ζεί στο Διάστημα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους οι οποίοι θα βρίσκονται πάνω στην Γή αφού πρώτα θα τους σκοτώσουν με τα πυρηνικά που διαθέτουν και τους περάσουν από τον Αδη θα σβήσουν μετά το μαγνητικό πεδίο με αποτέλεσμα όλος αυτός ο χώρος να κατακλυσθεί από την λάβα και μέσα σ’αυτήν όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους μη εκλεκτούς (Ενεργειακής μορφής ζωές-Συνειδητότητες-Ενεργειακά Ολογράμματα), συμπεραίνομε ότι σύμφωνα με τις απόψεις που αναφέρω η απειλή αυτή δεν είναι φανταστική αλλά είναι κάτι το υπαρκτό. Διαβάζοντας Αποκάλυψη που περιγράφει την προσβολή του πλανήτη από το διάστημα με πυρηνικά και διαστημικά σκάφη και συγχρόνως έχοντας υπόψιν ότι σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία ο πολιτισμός μας είναι κατασκευασμένος από τον Δία, συμπεραίνομε ότι αυτός ο τρελός που είναι ηγέτης του Πολιτισμού αυτού (Διόνυσος) έχει Θείο Σχέδιο να σβήσει κάθε μορφή ζωής εδώ στην Γή και με τους εκλεκτούς του (οι οποίοι θα είναι ενεργειακής μορφής ζωές) να κατοικούν στο διάστημα σε τεράστιους διαστημικούς σταθμούς (ο ή οι) οποίοι είναι ήδη κατασκευασμένοι .Αυτό είναι το σχέδιο του Διόνυσου.

Πηγές :

  1. Βιβλίο Don Wilson Τα Μυστικά της Σελήνης Εκδόσεις ΩΡΟΡΑ σελ.62 "Το Δεκέμβριο του 1968 το διαστημόπλοιο "Απόλλων 8) μετέφερε τους Αστροναύτες Φρανκ Μπόρμαν,Τζέημς Λόβελ και Ουίλλιαμ Αντερς σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη. Το διαστημόπλοιο βρισκόταν ήδη σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και οι Αστροναύτες είχαν παρακολουθήσει την αθέατη όψη της, όταν ξαφνικά συνάντησαν ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο (Διαστημικός Σταθμός που αναφέρει ο ΟΜΗΡΟΣ στην Οδύσσεια;) που κατάφεραν να το φωτογραφήσουν. Κατά την εκτίμησή τους το αντικείμενο αυτό είχε έκταση περίπου 16 τετραγωνικά χιλιόμετρα . Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το 1978.
  2. Φωτογραφία Αγνώστου ταυτότητος Αντικειμένου η οποία τραβήχτηκε από το Σοβιετικό διαστημόπλοιο Phobos II ενώ ήταν κοντά στον δορυφόρο του Αρη Φόβο και προτού εξαφανισθεί (διότι εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος) εμφάνισε αυτό (ΑΤΙΑ) με μήκος 15 ½ μίλια. Η φωτογραφία αυτή ήταν μυστική έως την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης και παρουσιάσθηκε στο CNN στην εκπομπή του LARRY KING στις 22 Νοεμβρίου 1991 (Παρατιθέμενη 1η φωτογραφία).
  3. Φωτογραφία τεραστίου ως προς το μέγεθος Αγνώστου Ταυτότητος Αντικειμένου η οποία τραβήχτηκε από το Αμερικάνικο διαστημόπλοιο Cassini που δείχνει αυτό το αντικείμενο να κινείται μέσα και πάνω από τους δακτυλίους του Κρόνου. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από το Cassini. (Παρατιθέμενη 2η φωτογραφία) τον Σεπτέμβριο 2009 και είναι διαθέσιμη στην σελίδα της ΝΑΣΑ σχετικά με το Cassini.
  4.  Την 22α Δεκεμβρίου 2010 η Ρώσικη εφημερίδα Pravda δημοσίευσε την εξής πληροφορία. Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γή. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι μήκους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα. Τα διαστημόπλοια εντοπίσθηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα έχει βάση την Αλάσκα και σχεδιάστηκε αρχικά για την μελέτη του φαινομένου του βόρειου Σέλαος (το δημοσίευμα της Pravda υπονοεί ότι το HAARP έχει και ιδιότητες παρατήρησης του διαστήματος). Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν τα γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος της τροχιάς του πλανήτη Αρη. Η Αμερικάνικη κυβέρνηση είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. (Παρατιθέμενη 3η φωτογραφία) (english.pravda.ru/22-12-2010).

Phobos.jpg                                       Cassini.jpg                                           Spacecraft.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Εχουμε δηλαδή εδώ την ίδια πληροφορία από διάφορες πηγές μια φορά το 1978, μία φορά το 1991 μία φορά το 2009   και μία φορά το 2010. Την πληροφορία ότι τεράστιες κατασκευές για τις δικές μας δυνατότητες υπάρχουν στο διάστημα γύρω από την Γή μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα. Επίσης νεότερες πληροφορίες και φωτογραφίες που πάρθηκαν από διαστημόπλοια που περιστρέφονται γύρω από τον Αρη δείχνουν  κατασκευές πάνω στον Αρη. Επίσης σχετικά με τον Αρη στις 10/04/2013 η NASA έδωσε στην δημοσιότητα 6 φωτογραφίες που τράβηξε το όχημά της που βρίσκεται στην επιφάνεια του Αρη το Rover Opportunity. Από τις φωτογραφίες αυτές αποδεικνύεται ότι ο Αρης κατοικείται. Η διεύθυνση των φωτογραφιών είναι η ακόλουθη : http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/1/p/123/1P139098156EFF2809P2267L2M1.JPG και μία από τις φωτογραφίες είναι η ακόλουθη :

                    1P139098156EFF2809P2267L2M1A.jpg                                                          mars-angel.jpg

 

Θα δεχόμαστε λοιπόν πυρηνικές βόμβες κατακέφαλα και θα είμαστε ευχαριστημένοι που θα πηγαίνουμε να συναντήσουμε τον Θεό.

Τέτοια πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει τόσα χρόνια .

Θεωρώ λοιπόν με όλο αυτόν τον προβληματισμό ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταστροφής του ανθρώπινου είδους εκτός βέβαια των "Μορμόνων" που προετοιμάζονται για αυτό Περιοδικό Ανιχνεύσεις τεύχος 22ο Φεβρουάριος 1998 σελ. 66.

"Οι Μορμόνοι έχουν αυτή την στιγμή στην ιδιοκτησία τους ένα ολόκληρο βουνό στην Αμερική που είναι κούφιο. Μέσα στους τέλεια τεχνολογικά εξοπλισμένους διαδρόμους του, οι Μορμόνοι συγκεντρώνουν σε τεράστια ηλεκτρονικά αρχεία όλη την γνώση του κόσμου. Ολα τα βιβλία, όλα τα έργα τέχνης, τα κείμενα, τα αρχαία αντικείμενα. Αυτό το βουνό θα είναι η κιβωτός της ανθρωπότητος, μόλις έλθει η συντέλεια του κόσμου. Μέσα του προστατευόμενοι από χιλιάδες οπλισμένου μπετόν και μολυβιού, θα σωθούν οι εκλεκτοί που στην νέα αυγή του κόσμου θα ξαναφτιάξουν την ανθρωπότητα με την κληρονομιά αυτής της κιβωτού, χωρίς φυσικά τα "λάθη" του παρελθόντος.".

Φανταζόσαστε λοιπόν ένα μελλοντικό κόσμο εφιαλτικό ως προς την διαβίωσή του (καταστροφή κάθε μορφής ζωής εδώ στην Γή από τον ως άνω αναφερόμενο Πολιτισμό) που να έχουν επιβιώσει μόνο οι Μορμόνοι, γιατί μέσα από την θρησκεία τους έχουν καταλάβει το τί θα συμβεί και λαμβάνουν γι’ αυτό τα μέτρα τους, και να τους λατρεύουν αυτοί που θα επιβιώσουν από τον πυρηνικό όλεθρο, όπως παλιά τους λατρεύανε και τους λατρεύουν μετά τον κατακλυσμό όλοι οι λαοί σαν Θεούς γιατί αυτό το τρελό και παράλογο καλλιέργησαν στον ψυχισμό του ανθρώπου με το πισογύρισμά του στην λίθινη εποχή. Η ψυχοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο .Η ψυχοπάθεια γιατί στην θέση του Θεού του οποίου κύτταρά του είναι οι Αστέρες και όργανά του είναι οι Γαλαξίες και συνείδησή του η κοσμική ακτινοβολία  αυτή η κοσμική ενέργεια που διαχέεται σε ολόκληρο τον χώρο αυτό στην θέση  αυτής της τεράστιας μορφής ζωής (Σύμπαν) ,της οποίας η Γή, εμείς οι άνθρωποι αποτελούμε μέρος της, τοποθέτησαν τον εαυτό τους.

Και η Σκοταδιστική Αφέλεια όλων των θρησκειών που στρώσανε το ιδεολογικό υπόβαθρο με την αφέλειά τους χωρίς να προβληματιστούν στο τι συμβαίνει, στο να νομιμοποιηθεί και να δικαιολογηθεί το χτύπημα αυτό με την πλύση εγκεφάλου που μας έγινε τόσα χρόνια ούτως ώστε να πηγαίνουμε να συναντήσουμε τον "Δημιουργό μας" χαρούμενοι χωρίς καμιά αντίσταση. Ο αφελής σκοταδισμός τους διότι χωρίς να κάνουν ανάλυση στοιχείων και δεδομένων χωρίς καμιά πνευματική αντίσταση, καλλιέργησαν και υποστήριξαν το κατασκεύασμα αυτό που προώθησαν αυτοί οι ψυχοπαθείς. Το κατασκεύασμα αυτό περί Θεού το οποίο ερμηνεύεται ως μετάδοση πληροφορίας έτσι ώστε να εκμηδενίσεις στρατιωτικά τον υποψήφιο αντίπαλό σου τον οποίο πρόκειται μελλοντικά να τον χτυπήσεις, ούτως ώστε όταν έλθει ο χρόνος (Θείο Σχέδιο που την ημερομηνία την γνωρίζει μόνο ο  Διόνυσος)να τον κτυπήσεις, να μην υπάρχει αντίστασή του. Η τέλεια τακτική η τέλεια πλύση εγκεφάλου από έναν προηγμένο πολιτισμό για να κερδίσει ένα πόλεμο, στην σημερινή μας τεχνολογική εποχή. Σ 'αυτό ανάγονται όλες οι σημερινές θρησκείες. Βέβαια πιο παλαιά δεν γνώριζαν το τι ακριβώς συμβαίνει διότι δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουνε με σημερινά τεχνικά δεδομένα, και πιστεύανε ως θρησκεία αυτά. Είναι πληροφορία μέσω της θρησκείας και μέσω των αρχαίων κειμένων από παλαιότερες γενεές σε σημερινές που έχουν τις τεχνικές γνώσεις και μπορούν να ερμηνεύσουν με σημερινά τεχνικά δεδομένα αυτό που αδυνατούσαν να ερμηνεύσουν οι πρόγονοί μας και που μας μετέδωσαν μέσω της θρησκείας  και μέσω των έργων ως επί το πλείστον του Πλάτωνα αυτές τις πληροφορίες.  Σήμερα πχ μπορεί να ερμηνευθεί αυτό που o Χριστός έλεγε Επουράνιο Πατέρα του και ότι η Βασιλεία του δεν είναι επί της Γής αλλά εις τον Ουρανό. Εγκειται σε μας που έχουμε την τεχνική δυνατότητα να ερμηνεύουμε αυτές τις πληροφορίες και όχι να συνεχίζουμε να τις θεοποιούμε.

Θα πρέπει οι σημερινοί αρχηγοί των Θρησκειών (Πατριάρχης - Πάπας-Αρχιεπίσκοποι και Επίσκοποι) να αναθεωρήσουν πολλά από την σημερινή θρησκεία. Διότι ερμηνεύοντας Παλιά και Καινή Διαθήκη, καθώς και Αποκάλυψη με τα σημερινά τεχνικά δεδομένα , καταλήγουμε ότι ως Θεοί λατρεύονται παλιά και σήμερα, Ανθρωποι ,που γεννηθήκανε εδώ στην Γή (Δίας ,παλιά, Διόνυσος, Αθηνά  και ο υιός του Διόνυσου (Χριστός)(εγγονός του Δία) σήμερα. Ο Διόνυσος παρουσιάζεται ως ο Γιαχβέ, η δε Αθηνά ως  το Αγιο Πνεύμα . Τριαδική εξουσία από τα παιδιά του Δία και εγγονού του Δία (ομούσιοι, από την ίδια ουσία και Αδιαίρετη ως εξουσία). Ο δε διάβολος των τριών μονοθειστικών θρησκειών είναι ο Δίας. Βέβαια δεν περιμένω από τους σημερινούς θρησκευτικούς ηγέτες να αναθεωρήσουν αυτά που πιστεύουν διότι μέσα από την αφέλειά τους λειτουργούν αυτοί και οι θρησκείες τους σαν Πέμπτη φάλαγγα του Διόνυσου στους ανθρώπους. Αυτός όπως και ο πατέρας του ο Δίας παλαιότερα εξολόθρευε Πολιτισμούς που κάνανε βήματα για να αναπτυχθούνε και να φθάσουν στην Διαστημική εποχή, λόγω του υπερπληθυσμού (βάρυνε η Γή από τους ανθρώπους και παραπονιόταν στον Δία γιαυτό ) και αυτός αναλάμβανε να τους εξολοθρεύσει έτσι και αυτός (Διόνυσος)έχει πάρει απόφαση να καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό μας.

Θα πρέπει οι σημερινές ηγεσίες των χωρών της Γής , να προετοιμαστούνε για την απειλή του Πολιτισμού αυτού που βρίσκεται στο διάστημα. Διότι πιστεύοντας τις διάφορες θρησκείες πέφτουνε στην παγίδα που έστησε ο Πολιτισμός αυτός στην τέλεια πλύση εγκεφάλου που μας έχει κάνει επί αιώνες τώρα. Θα πρέπει να τους κοιτάξουμε κατάματα, να προσπαθήσουμε να έρθουμε σαν Πολιτισμός της Γής σε επαφή μαζί τους και προπαντός να δείξουμε ότι δεν τους θεωρούμε Θεούς, αλλά ένα προηγμένο Πολιτισμό ανώτερο από μας. Εάν αυτή η επαφή δεν τους πείσει ότι δηλαδή δεν είναι Θεοί, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να κατεβούμε στο κέντρο της Γής εκεί όπου μέσα στην λάβα υπάρχει χώρος που σχηματίζεται από ένα ισχυρότατο μαγνητικό πεδίο και ο χώρος αυτός ονομάζεται Αδης όπου είναι φυλακισμένοι ο Δίας και ο Απόλλωνας και να τους απελευθερώσουμε μόνο και μόνο να μάθουμε τι είναι ο άνθρωπος και τι συνέβει στο παρελθόν παρότι αυτή η ενέργεια θα επιφέρει την οργή του Διόνυσου και της Αθηνάς. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κατεβούμε στο κέντρο της Γής και να απελευθερώσουμε όλες αυτές τις ενεργειακές μορφές ζωής  που δημιουργούνται  με τον φαινομενικό θάνατο των ανθρώπων (γιατί το ανθρώπινο είδος είναι αθάνατο) και που ο Δίας φυλάκισε στον πόλεμο που είχε παλιά με τους ανθρώπους, και που o Δίας έπεσε τελικά μέσα στην φυλακή αυτή που έστησε για τους ανθρώπους και ο Γιός του ο Διόνυσος σήμερα συνεχίζει αυτή την φυλακή. Διότι το μίσος αυτού του τύπου (Δία) για τους ανθρώπους και τους διαφόρους Πολιτισμούς που περάσανε από την Γή και που κατέστρεψε αυτός ο Πολιτισμός που έχει εποικήσει το Ηλιακό Σύστημα ήταν τεράστιο. Και που δικαίως χαρακτηρίζεται από την θρησκεία ως Διάβολος.  Θα πρέπει αυτό το αίσχος του Αδη αυτή η φυλακή των ανθρώπων, αυτή η πλήρης καταρράκωση και ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης που σ’αυτό συμβάλλουν αφελέστατα και οι διάφορες θρησκείες και κυρίως οι μονοθειστικές, θα πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από την εικονική πραγματικότητα που μας έχουν δημιουργήσει της ογδοντάχρονης ζωής μας και να δούμε την πραγματικότητα της αιώνιας ζωής μας. Αυτήν την πραγματικότητα της αιώνιας φυλάκισής μας στο κέντρο της Γής αυτήν την πραγματικότητα της πλήρους καταρράκωσης και εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασης από έναν πολιτισμό που προηγήθηκε από εμάς της εξόδου του στο διάστημα. Από ένα Πολιτισμό μεταλλαγμένων  ανθρώπων με γονίδια πουλιών.Θα πρέπει να καταλάβουμε, να συνειδητοποιήσουμε ότι 14 Km κάτω από τα πόδια μας γίνεται μακελειό ανθρώπων.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τον 6ον αιώνα Π.Χ ο Διόνυσος και η Αθηνά τα δύο παιδιά του Δία ανατρέψανε τον πατέρα τους με την βοήθεια του  λαού των Τιτάνων (Τιτάνες της Ελληνικής μυθολογίας είναι οι Αγγελοι της σημερινής θρησκείας) και καταλάβανε την εξουσία. Φυλακίσανε τον Δία και τον Απόλλωνα στον Αδη και ανεβάσανε από τον Αδη την ηγεσία των Τιτάνων ηγεσία που φυλάκισε ο Δίας στον Αδη κατά την Τιτανομαχία. Ο μόνος που κατάλαβε αυτήν την εξέλιξη από τους αρχαίους συγγραφείς είναι ο Αισχύλος ο οποίος στο έργο του Προμηθέας Δεσμώτης αμφισβητεί ανοιχτά την εξουσία του Δία. Στο έργο αυτό ο Αισχύλος ισχυρίζεται ότι κάποιος από τους γιούς του Δία θα τον ανατρέψει.

Θα πρέπει εφόσον κατανοήσομε ότι η απειλή αυτή εξακολουθεί να υφίσταται, να προσπαθήσουμε να έλθουμε σε επαφή με τους Ουμανιστές του Πολιτισμού αυτού (και σ ’αυτό έχω πρόταση για το ποιοι είναι οι Ουμανιστές του Πολιτισμού αυτού), για να πάρουμε την σχετική τεχνογνωσία για την κατασκευή σκαφών που θα έχουν την ικανότητα να εξέρχονται από την ατμόσφαιρα της Γής με σχετική ευελιξία (ΑΤΙΑ-UFO), ούτως ώστε να έχουμε κάποια ελπίδα αντιμετώπισης της απειλής αυτής , καταστροφής δηλαδή του ανθρώπινου πολιτισμού μας. Και αυτό διότι τα σκάφη τους είναι τα κατά καιρούς εμφανιζόμενα ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Διαστημικά σκάφη του Διόνυσου και της Αθηνάς. Διαστημικά σκάφη τεχνολογικά ανώτερα από τα δικά μας σκάφη. Δεν αρκεί που έχουμε πυρηνικά όπλα την στιγμή που δεν θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους, Εναντίον του διαστημικού σταθμού που έχουν γύρω από τον Ηλιο, εναντίον της Σελήνης που είναι κούφια στο εσωτερικό της και την χρησιμοποιούν σαν κυριότερη βάση τους, και εναντίον του διαστημικού σταθμού που έχουν στον Αρη. Δεν έχουμε τα οχήματα που θα μπορέσουν να προσβάλουν αυτές τις βάσεις τους μέσα στο ηλιακό σύστημα. Δεν θα είμαστε εμείς οι επιτιθέμενοι αλλά οι αμυνόμενοι. Προέχει η επιβίωσή μας σαν Πολιτισμός της Γής. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε όπως παλιά βοηθηθήκανε οι διάφοροι Πολιτισμοί της Γής που καταστραφήκανε από αυτόν τον Πολιτισμό με την Eνεργειακή Oντότητα που λέγεται Γή ή ΓΑΙΑ (Βλέπε Θεογονία του Ησίοδου, Θεωρία της ΓΑΙΑΣ του James Lovelock ) και η οποία είναι αυτή που μας δημιούργησε( δημιούργησε τρείς μορφές ζωής-την φυτική μορφή ζωής (φυτά) την ζωική μορφή ζωής (ζώα, Ανθρώποι, έντομα) και την ενεργειακή μορφή ζωής (Θεοί- και μορφή ζωής που δημιουργείται όταν ο άνθρωπος πεθάνει μη αντιληπτή από τις αισθήσεις μας ένα είδος μορφής ζωής από κοσμική ενέργεια που διαχέεται σ’ολόκληρο το Σύμπαν)) και την οποία δεν πρέπει να καταστρέφουμε με την αλόγιστη δραστηριότητά μας εδώ στην Γή (Μόλυνση του πλανήτη)(καταστροφή του περιβάλλοντος). Διότι η ΓΗ είναι μορφή Ζωής. Γιατί  Γή διαθέτει συνείδηση . Αυτό το καταλάβανε η πρόγονοί μας και μέσα από τα έργα τους μας μετέδωσαν αυτήν την πληροφορία κάτι που σήμερα τείνει να γίνει αποδεκτό(θεωρία ΓΑΙΑΣ). Θα πρέπει να σταματήσουν οι πόλεμοι μεταξύ μας και να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα κοινό αντίπαλο που λέγεται Διόνυσος ή Βάκχος ή Γιαχβέ  και τον Πολιτισμό του ο οποίος απειλεί να καταστρέψει με τα πυρηνικά του τον Πολιτισμό μας να αφανίσει κάθε μορφή ζωής όπως σήμερα την ξέρουμε και την αντιλαμβανόμαστε πάνω στον πλανήτη. Θα πρέπει για να τους αντιμετωπίσουμε να πάρουμε πληροφορίες από μια υπάρχουσα Συμπαντική βάση δεδομένων να βρούμε τρόπο να συνδεθούμε με την βάση αυτή δεδομένων αυτό το Συμπαντικό INTERNET , το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται Σύμπαν και που περιέχει καταγεγραμμένες πληροφορίες  ηλικίας 16 δισεκατομμυρίων ετών και που χαρακτηρίζεται σαν Ακάσικο Πεδίο και στο οποίο έχουν πρόσβαση δισεκατομμύρια προηγμένοι Πολιτισμοί που υπάρχουν στο Σύμπαν, δεδομένα που θα μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε ίση δύναμη με την δύναμη που έχει αποκτήσει αυτός ο Πολιτισμός, δύναμη που του επιτρέπει να ανατινάζει πλανήτες(βλέπε ανατίναξη του πέμπτου πλανήτη-σημερινή ζώνη των αστεροειδών ανάμεσα στον πλανήτη Αρη και στον πλανήτη Δία), δύναμη που του επιτρέπει να τοποθετεί την Σελήνη σε τροχιά γύρω από την Γή (Σελήνη ή η σωστή της ονομασία Πλανήτης Ναμπιρού), για να αποκτήσουμε την δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή την τεράστια ως προς τον όγκο πληροφοριών Συμπαντική Βάση Δεδομένων 2 άνθρωποι μέχρι τώρα είχαν αποκτήσει πρόσβαση. Ο ένας ήταν ο Nicolas Tesla και ο άλλος ο Εντγκαρ Κέησυ. Θα πρέπει να αναλυθεί η κοσμική ακτινοβολία που διαχέεται σ’ ολόκληρο το Σύμπαν διότι περιέχει πληροφορίες και δεδομένα τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να τα αποκωδικοποίησουμε.. Είναι η συνείδηση αυτού του ζωντανού οργανισμού που ονομάζεται Σύμπαν αυτό το Συμπαντικό ΙΝΤΕΡΝΕΤ που προαναφέρω και στο οποίο έχουν πρόσβαση οι προηγμένοι Εξωγήινοι Πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί στον χώρο αυτόν που καταλαμβάνει το Σύμπαν. Θα πρέπει οι ηγέτες του Πλανήτη στους σχεδιασμούς που κάνουν για το μέλλον του Πλανήτη στους σχεδιασμούς που κάνουν για τις επόμενες γενεές να λάβουν αυτά τα δεδομένα αυτήν την απειλή ότι δηλαδή τεράστιες δυνάμεις κατέχονται από έναν Πολιτισμό ψυχοπαθών που απειλεί και το έχει διακηρύξει ότι θα καταστρέψει τον Πολιτισμό μας. Και επιμένω στον χαρακτηρισμό που έχω κάνει για τον Πολιτισμό αυτόν γιατί παρά την προηγηθείσα από εμάς έξοδό του στο Διάστημα, παρά την τεράστια τεχνολογική πρόοδο που έχουν επιτύχει, σε επίπεδο ανάπτυξης των ανθρωπίνων συναισθημάτων  του σε επίπεδο ψυχοσύνθεσης-συνείδησης, έχουν παραμένει σε πρωτόγονη κατάσταση. Και αυτό επειδή είναι πρόγονοί μας Ανθρωποι δηλαδή που μόλις νιώσουν ότι έχουν τεράστια δύναμη αυτό τους κυριεύει και χάνουν τα λογικά τους. Χαρακτηριστικό των ανθρώπων εδώ της Γής ,αυτό το βλέπουμε σε κάθε δραστηριότητα εδώ στους ανθρώπους της Γής, χαρακτηριστικό και των ανθρώπων αυτών που βρίσκονται στο Διάστημα. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την αφέλεια που μας χαρακτηρίζει και να επεξεργαστούμε σωστά πληροφορίες και δεδομένα για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την επερχόμενη εξαφάνισή μας σαν Πολιτισμού της Γής.

Με τις απόψεις μου αυτές που είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας δεν θέλω να ανατρέψω τίποτε αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Ανθρωπος και η συνέχιση της παρουσίας του πάνω στον πλανήτη με την μορφή που έχει και με την μορφή που αποκτά όταν πεθάνει και όχι μόνο  με την μορφή (ενεργειακή) που σχεδιάζει και επιδιώκει ο Διόνυσος για τους εκλεκτούς του στο Διάστημα, έναν πλανήτη που θα πρέπει να σταματήσουμε να τον μολύνουμε με τις δραστηριότητές μας.

 

Τελειώνω λέγοντας ότι το υλικό το οποίο έχω από την έρευνά μου αυτή είναι τεράστιο και δεν μπορώ μέσα στις λίγες αυτές γραμμές να αναφερθώ λεπτομερώς σ' αυτό. Αυτό που προσπαθώ να δώσω μέσα από αυτήν την έρευνα που έχω κάνει, είναι να ξυπνήσω τους Ανθρώπους από την αφέλειά που μας χαρακτηρίζει ούτως ώστε να αναλύσουμε  σωστά πληροφορίες και δεδομένα και να καθορίσουμε την θέση μας απέναντι σ’ αυτόν τον Πολιτισμό. Η θέση του Πολιτισμού αυτού απέναντί μας είναι καθορισμένη (μας φυλακίζει στο κέντρο της Γής και όχι μόνο αυτό αλλά εξαφανίζει και αφυλοποιεί μέσα στην μαύρη τρύπα που έχουν δημιουργήσει στο κέντρο της Γής (Τάρταρα και όχι Αδης) κάθε Ενεργειακή μορφή ζωής που δημιουργείται με τον φαινομενικό θάνατο των ανθρώπων, Πνευματικούς ανθρώπους, Επιστήμονες των ανθρώπων, κάθε φωτεινό πνεύμα των ανθρώπων και κρατά στον Αδη ( διότι άλλο Αδης και άλλο Τάρταρα), μόνο τους ηλίθιους και τους εκλεκτούς τους, με άμεσο στόχο να αποτρέψει την δημιουργία από τους ανθρώπους μελλοντικού Πολιτισμού ομοίου και ανταγωνιστικού με τον δικό τους), γιαυτό  θα πρέπει να καθοριστεί και η θέση η δική μας απέναντι σ’ αυτόν . Διότι όταν πριν από 4000 χρόνια στον Τρωικό Πόλεμο τους αντιμετωπίσαμε και με όπλα στην ίδια βάση με τα όπλα εκείνης της εποχής τους νικήσαμε (και αυτό το γεγονός ήταν η αιτία της πτώσης του Δία), παρόλο που ο Απόλλων χρησιμοποιούσε όπλα  τα οποία χρησιμοποιούμε σήμερα (πυροβόλα όπλα)(Βλέπε πτώση της Τροίας παρά την υποστήριξη που είχαν οι Τρώες από τον Δία και τον Απόλλωνα ), έτσι πιστεύω με σωστή ανάλυση δεδομένων, παρά την τεράστια τεχνολογική πρόοδο που έχουν, παρά στην μειονεκτική θέση που θα βρισκόμαστε λόγω τεχνολογίας, με σωστή ανάλυση δεδομένων θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Και επιμένω ότι  όλες οι προσπάθειες των Ανθρώπων όλος ο παραγόμενος πλούτος του πλανήτη όλη η σύγχρονη τεχνολογία να κατευθυνθεί για τον σκοπό αυτό. Αμεση προτεραιότητα  να δοθεί στην κατασκευή σκαφών που θα εξέρχονται με σχετική ευελιξία από την ατμόσφαιρα της Γής για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα δικά τους σκάφη που είναι τα ΑΤΙΑ. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτούς που λατρεύανε οι Αρχαίοι Ελληνες για Θεούς, αυτούς που λατρεύουμε σήμερα για Θεούς και αυτό που χαρακτηρίζουμε σήμερα σαν εξωγήινους είναι τα ίδια πρόσωπα. Και όλη αυτή η φιλολογία που αναπτύχθηκε αυτά τα χρόνια περί εξωγηίνων αυτή η παραπληροφόρηση που ο κύριος υπεύθυνος γι αυτό είναι το HOLLYWOOD και ο ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ αυτός ο απροσανατολισμός θα πρέπει να σταματήσει. Φθάνει ο απροσανατολισμός που έχει γίνει από τις θρησκείες περί Θεού (το αναλύω πιο πάνω αυτό το τι είναι) ,αυτή η εικονική πραγματικότητα που ζούμε ,θα πρέπει αυτή η αφέλεια περί εξωγηίνων να σταματήσει.. Η όλη εξέταση των δεδομένων που επεξεργάζομαι δείχνει ότι ο Πολιτισμός αυτός μας φοβάται. Και δεν μας φοβούνται με την μορφή που έχουμε αυτή την στιγμή πάνω στο πλανήτη την οποία αυτή την μορφή μπορούν να την σκοτώσουν, αλλά φοβούνται την ενεργειακή μορφή που αποκτάμε με τον φαινομενικό μας θάνατο και η οποία είναι αθάνατη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας φυλακίζουν στο κέντρο της Γής. Γιατί φανταζόσαστε ένα Πολιτισμό ανταγωνιστικό αυτού του Πολιτισμού που έχει κάνει εποικισμό του Ηλιακού Συστήματος, με την ίδια μορφή και δομή που έχει αυτός Πολιτισμός με την μορφή και δομή ενός Ενεργειακού Ολογράμματος. Είναι κάτι που δεν θα το επιτρέψουν να γίνει. Φανταζόσαστε ένα Πολιτισμό των ανθρώπων με αυτή την μορφή όπου θα είναι ζωντανοί ένας Πλάτωνας, ένας Αριστοτέλης, ένας Σωκράτης, ένας Δημόκριτος, ένας Αινστάιν. Πού θα μπορούσε να φτάσει, σε τι επίπεδο ανάπτυξης. Αυτός λοιπόν ο Πολιτισμός είναι εφικτός για τους ανθρώπους. Αυτήν την προοπτική λοιπόν για τους ανθρώπους φοβούνται και έχουν πάρει απόφαση να καταστρέψουν τον Πολιτισμό μας, όπως κάνανε και στο παρελθόν με διάφορους Πολιτισμούς της Γής (Γίγαντες, Ανθρώπους κλπ). Και έχουν κάνει τo πάν για να απροσανατολίσουνε τους ανθρώπους. Εχουνε επιτύχει να κάνουν τους ανθρώπους να μην σκέφτονται, να μην αναλύουν. Στην εποχή του Δία δημιουργήσανε στους ανθρώπους ένα λαό τους Ελληνες (παιδιά και τρόφιμοι Θεών αναφέρει ο Πλάτωνας), με σκοπό να παίξουν τον ρόλο του προβοκάτορα του Δία στους ανθρώπους. Και τον παίξαμε αυτόν τον ρόλο διότι με την άκριτο Θεολατρεία μας αποκοιμίσαμε τους ανθρώπους. Ενας μόνο Ελληνας κατάλαβε την αλήθεια ο Σωκράτης και αυτόν τον αναγκάσαμε να πιεί το κώνειο. Διότι αυτά που έλεγε προκαλούσε τους Θεούς. Διότι κατάλαβε ότι οι Θεοί ήταν υπεύθυνοι για την φυλάκιση των ανθρώπων στο κέντρο της Γής.Με την πτώση του Δία έχουμε την πτώση του Ελληνικού Πολιτισμού και την άνοδο του Πολιτισμού των Εβραίων και τον ρόλο του προβοκάτορα του Διόνυσου στους ανθρώπους αφελέστατα τον παίζουν οι Εβραίοι. Διότι είναι λαός που δημιουργήθηκε από τον Διόνυσο. Αυτοί όπως εμείς οι Ελληνες στην εποχή του Δία, σήμερα στην εποχή του Διόνυσου, με την άκριτη Θεολατρεία τους αποκοιμίζουνε τους ανθρώπους. Εχουνε κάνει τους ανθρώπους να μην μπορούνε να καταλάβουν την πραγματικότητα. Να αντιλαμβανόμαστε μια εικονική πραγματικότητα. Με σκοπό αυτού του Πολιτισμού, να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε, στην πλήρη παράλυσή μας στο επερχόμενο χτύπημά του στον ανθρώπινο πολιτισμό μας, στον πολιτισμό των ανθρώπων της Γής.                                                                                                                                                                           

Στις ακόλουθες εικόνες δικαιολογείται ο ισχυρισμός μου ότι αυτούς που λατρεύανε οι Αρχαίοι Ελληνες για Θεούς, αυτό που λατρεύουμε σήμερα για Θεό και αυτό που χαρακτηρίζουμε σήμερα σαν εξωγήινους είναι τα ίδια πρόσωπα.

DISK_UFO.jpg                                                                                                       DION.jpg

 

Pinakas 3.jpg                                                                                             UFO 1.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                  

                                                                                

                                          

Στις ακόλουθες φωτογραφίες δίνω την άποψή μου σχετικά με την μορφή που αναφέρω ανωτέρω, σχετικά με τις ενεργειακής μορφής ζωές-ενεργειακά Ολογράμματα. Την μορφή που έχουνε οι άνθρωποι όταν πεθαίνουνε (μη ορατή στις αισθήσεις μας) (1η φωτογραφία) και την μορφή που έχει αυτός ο Πολιτισμός (ορατή στις αισθήσεις μας)  (2η φωτογραφία) και την οποία μορφή αυτή μπορούμε να την είχαμε εάν δεν φυλακιζόμαστε στο κέντρο της Γής, εάν ερχόμασταν ελεύθερα σε επαφή με την Ηλιακή ενέργεια .

Fantasma.jpg                                                            energy.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

     Πέρα από όλα αυτά που επισημαίνω ανωτέρω προκύπτουν με την έλευση των τριών (3) αυτών σκαφών διαστάσεων 240 Km το καθένα  τα εξής δεδομένα.

1.     Τα διαστημικά αυτά σκάφη συνδέονται άμεσα με αυτούς που λατρεύαμε για Θεούς πριν την έλευση της χριστιανικής θρησκείας, συνδέονται άμεσα με αυτόν που λατρεύουμε σήμερα για Θεό. Αυτό αναγόμενο σε επίπεδο Ελληνικής μυθολογίας  αυτοί που έρχονται είναι οι Ολύμπιοι και οι Τιτάνες, αναγόμενο σε επίπεδο σημερινής θρησκείας είναι ο Γιαχβέ, το Αγιο Πνεύμα και ο Χριστός (γιατί επάνω σε ένα από αυτά τα σκάφη και το ισχυρίζομαι με απόλυτη βεβαιότητα είναι ο Χριστός), και το οποίο αναγόμενο σε επίπεδο ελληνικής μυθολογίας είναι ο Διόνυσος η Αθηνά και ο Χριστός.

2.     Τα διαστημικά αυτά σκάφη ήταν στα πέρατα του ηλιακού συστήματος (εντοπίσθηκαν στο ύψος της τροχιάς του πλανήτη Πλούτωνα), άρα έρχονται από τα πέρατα του ηλιακού συστήματος. Γιά να κινηθούν τέτοιου μεγέθους σκάφη χρειάζονται τεράστια ποσά ενέργειας. Εμείς εδώ στην Γή την ενέργεια για να κινηθούμε και ως προς την επιβίωσή μας εμείς και το περιβάλλον μας την παίρνουμε από το ήλιο. Εκεί δεν φθάνει η ηλιακή ακτινοβολία, από πού προμηθεύονται λοιπόν τα τεράστια ποσά ενεργείας που απαιτούνται?. Αρα είναι αυτόνομα ως προς το θέμα αυτό. Μετά ως προς την ταχύτητα με την οποία κινούνται. Εμείς πριν λίγο καιρό στείλαμε ένα όχημα για την εξερεύνηση του Δία. Το όχημα αυτό κινούμενο με την μέγιστη ταχύτητα που μπορούμε να πετύχουμε θα κάνει 5 χρόνια για να φθάσει στον Δία. Το αμερικάνικο διαστημόπλοιο VOΥAGER κινούμενο με την μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουμε πετύχει ως τώρα έκανε 40 χρόνια για να φθάσει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος. Και αυτά τα οχήματα μέσα σε 1,5 χρόνο θα έχουν φθάσει από το ύψος της τροχιάς του Πλούτωνα, από τα πέρατα του Ηλιακού Συστήματος στην Γή.

3.     Από τα ως άνω αναφερόμενα προκύπτει ότι δεν είναι εξωγήινοι αλλά Πολιτισμός της Γής που έχει προηγηθεί της εξόδου από μας στο διάστημα. Προκύπτει το εξής ερώτημα : Γιατί παραχωρήσανε την Γή στους ανθρώπους (αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε την Γή) και καταφύγανε στα πέρατα του Ηλιακού συστήματος. Τι ήταν εκείνο που τους φόβισε εδώ στην Γή και φύγανε άρον -άρον από τον πλανήτη και κράτησαν αυτήν την απόσταση ασφαλείας από την Γή?. Θα μπορούσανε να χρησιμοποιούν την Γή σαν βάση τους και να αναπτυχθούν, όπως αναπτύχθηκαν σε όλο το ηλιακό σύστημα αλλά χρησιμοποιώντας σαν βάση τον ομορφότερο πλανήτη του ηλιακού συστήματος. Τι τους φόβισε λοιπόν στην Γή? Νομίζω την απάντηση εδώ την δίνει ο Ησίοδος, ο οποίος στην Θεογονία αναφέρει : Εκεί της σκοτεινής Γής και του ομιχλώδη Τάρταρου του άγονου πόντου και του έναστρου ουρανού στην σειρά είναι όλων οι πηγές και οι άκρες, πικρές μουχλιασμένες, που και οι θεοί τις τρομάζουν, υπάρχει μεγάλο χάσμα, και ούτε , αν δεν έκλεινε ολόκληρος χρόνος, θα έφτανε κανείς στον πυθμένα του, αν πρώτα περνούσε μέσα από τις πύλες, αλλά από δώ και από εκεί θα τον πήγαινε θύελλα στη θύελλα πικρή. Φοβερό και για τους αθανάτους θεούς είναι αυτό το τερατικό.  Αυτό λοιπόν το φοβερό τερατικό για τους αθάνατους θεούς είναι αυτό που τους φόβισε και παραχώρησαν την Γή στους ανθρώπους και φύγανε στα πέρατα του ηλιακού συστήματος κρατώντας μια απόσταση ασφαλείας από αυτό το τερατικό. Την ύπαρξη δηλαδή στο κέντρο της Γής μιάς μαύρης τρύπας ελεγχομένης στον παρόντα χρόνο από αυτούς διότι είναι αυτοί που την δημιουργήσανε και που αδυνατούν μελλοντικά να την ελέγξουνε. Και η οποία πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Ενεργοποιημένη αυτή η μαύρη τρύπα η οποία όπως αναφέρω ανωτέρω είναι ικανή να ρουφήξει μέσα της όλο το ηλιακό σύστημα ποια θα ήτανε η τύχη των ανθρώπων αυτού του Πολιτισμού μαζί και η δική μας?. Ποια θα ήτανε η τύχη όταν αυτή η περιοχή του Γαλαξία μας θα γινόταν εφιάλτης? Δεν θα προσπαθούσανε να φύγουν από αυτήν την κατάσταση? Αυτό λοιπόν σκοπεύουνε να κάνουνε. Την φυγή σε άλλο ηλιακό σύστημα του Γαλαξία μακριά από αυτό το τέρας που οι ίδιοι δημιουργήσανε και που χρόνο με το χρόνο αδυνατούν να την ελέγξουνε διότι γιγαντώνεται.

Ας δούμε στην κατεύθυνση αυτή τα δεδομένα.

Α. Τα σκάφη τα έχουνε, τεράστια, αυτόνομα ως προς την ενέργεια και με μεγάλη ταχύτητα.Γιατί τέτοιου μεγέθους σκάφη μόνο γιά την δυνατότητα πραγματοποίησης διαστρικών ταξιδίων έχουν σαν σκοπό κατασκευής των, με αυτήν την ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν

Β. Τα άτομα αυτά του Πολιτισμού αυτού είναι ενεργειακές μορφές ζωής που αναφέρω ως άνω, δεν πεθαίνουνε, είναι αθάνατα. Και 10.000 ή 20.000 χρόνια να ταξιδεύουν με αυτά τα σκάφη στο διάστημα προς αναζήτηση άλλου ηλιακού συστήματος παρομοίου με το δικό μας, είναι  εφικτή γι’ αυτούς αυτή η μετοίκηση, αυτό το ταξίδι με αυτά τα σκάφη που έχουν.

 Παράλληλα έχουν την δυνατότητα στην μετοίκησή τους σε άλλο ηλιακό σύστημα εάν συναντήσουνε προηγμένο σαν αυτούς Πολιτισμό (εξωγήινους) να τον εκμηδενίσουνε εάν σταθεί εμπόδιο στον σκοπό τους. Συγχρόνως όμως με την έλευσή        τους πρόκειται να καταστρέψουνε κάθε μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη.Σε μιά Γή και ένα Ηλιακό Σύστημα που δεν θα υφίστανται πλέον λόγω της ύπαρξης αυτής της μαύρης τρύπας. Δημιουργώντας έτσι με το θάνατο των ανθρώπων ενεργειακές μορφές ζωής και παίρνοντας μαζί τους, τους εκλεκτούς για αυτούς ανθρώπους στο ταξίδι τους προς αναζήτηση άλλου ηλιακού συστήματος και πετώντας όλους τους άλλους ανθρώπους μη εκλεκτούς στην ενεργοποιημένη μαύρη τρύπα εξαυλώνοντας μέσα σ’ αυτήν  κάθε ενεργειακή μορφή ζωής που δημιουργείται με τον φαινομενικό μας θάνατο. Σ'αυτό το συμπέρασμα οδηγείται κανείς μελετώντας και την Αποκάλυψη.Η Αποκάλυψη πάνω σ' αυτό αναφέρει γιά δεύτερο θάνατο των ανθρώπων,πιό φοβερό από τον πρώτο θάνατο μέσα σ' αυτή την μαύρη τρύπα. Στο τέλος της Αποκάλυψης μετά από τα γεγονότα που αναφέρει ότι πρόκειται να προηγηθούν, καταλήγει τελικά στην δημιουργία και την ύπαρξη μιάς τεράστιας διαστημικής πολιτείας όπου θα κατοικούν όλοι οι άνθρωποι Ουράνιοι και Γήινοι.Πιστεύω ότι αυτή η τεράστια διαστημική πολιτεία (η οποία εάν υπήρχε μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα θα είχε εντοπιστεί από εμάς), θα βρίσκεται σε άλλο Ηλιακό Σύστημα σύμφωνα με τους ανωτέρω συλλογισμούς μου. Και αυτός ο συλλογισμός μου ενισχύει το συμπέρασμα αυτό, ότι αυτή η Διαστημική Πολιτεία θα βρίσκεται,πρόκειται να δημιουργηθεί σε άλλο Ηλιακό Σύστημα.Αυτό είναι εφικτό με τα δεδομένα που παρουσιάζω ανωτέρω και δεν πρόκειται γιά υπόθεση που ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.Καί είναι εφικτή με τα σκάφη που έχουνε αυτή η μετοίκηση σε άλλο Ηλιακό Σύστημα, παρομοίου με το δικό μας Ηλιακό Σύστημα. Η ύπαρξη αυτής της Μαύρης τρύπας στο κέντρο της Γής είναι δεδομένο και μη ανατρέψιμο ως προς την πραγματικότητά του. Το αναφέρει ο Ησίοδος στο έργο του <<Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ>>, καθώς επίσης και μιά Επιστήμονας η L.RIOFRIO.Αυτή ισχυρίζεται ότι η Μαύρη αυτή τρύπα είναι φυσικό φαινόμενο ενώ εγώ ισχυρίζομαι λαμβάνοντας υπόψιν την αναφορά του ΗΣΙΟΔΟΥ ότι είναι τεχνητά δημιουργημένη. Το ζήτημα είναι ότι υφίσταται στο κέντρο της Γής. Η μόνη ελπίδα γιά να επιβιώσει το ανθρώπινο είδος είναι αυτά τα 3 διαστημικά σκάφη που κατευθύνονται προς την Γή . Είναι 3 αυτά και ένα που φωτογράφισε το Cassini στο ύψος των δακτυλίων του Κρόνου (παραθέτω άνω την φωτογραφία) 4 πλέον 1 που φωτογράφισε το Ρώσικο διαστημόπλοιο ΦΟΒΟΣ στο ύψος της τροχιάς του Δορυφόρου του Αρη Φόβου (18,5 μίλια μήκος) 5 πλέον 1 που φωτογράφισαν οι Αστροναύτες του Απόλλων 8 στην τροχιά της Σελήνης 6,χώρια από τα καιρούς εμφανιζόμενα ΑΤΙΑ (μικρότερα σε μέγεθος) και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα που δεν έχουν εντοπισθεί από μας.Επίσης υπάρχει ένα κεντρικό σκάφος διαστάσεων 5.000 Km το οποίο φωτογραφήθηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον Μάρτιο 2014 μέσα στην ατμόσφαιρα της Γής (έχω την σχετική φωτογραφία ανηρτημμένη στην διεύθυνση http://kipar1.blogspot.gr στην ανάρτηση που έχω κάνει στις 31 Μαρτίου 2014) το οποίο με τις διαστάσεις του κάλυπτε όλο τον Ειρηνικό ωκεανό. Αυτά τα σκάφη που αναφέρω είναι η μόνη ελπίδα του ανθρώπινου είδους γιά επιβίωσή του. Διότι είναι σκάφη που κατασκευάστηκαν με σκοπό την πραγματοποίηση διαστρικών ταξιδίων. Αυτό φαίνεται από το μέγεθός τους και από την ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουνε.Το θέμα Γής η τύχη της είναι προδιαγραμμένη.Θα πρέπει αυτό να γίνει κατανοητό από τους ανθρώπους. Θα πρέπει να δημιουργηθεί εδώ στην Γή μιά διαπλανητική κυβέρνηση η οποία θα αναλάβει να διαπραγματευθεί με τους Ηγέτες αυτού του Πολιτισμού που έρχεται και που είναι ο Διόνυσος και η Αθηνά, την μετακίνηση μαζί τους εάν είναι δυνατόν όλων των ανθρώπων ζωντανών και νεκρών (γιατί και αυτοί ζωντανοί είναι, αλλά φυλακισμένοι),και όχι επιλεκτικά ορισμένων, στην σχεδιαζόμενη μετοίκηση του ανθρώπινου είδους σε άλλο Ηλιακό Σύστημα παρομοίου με το δικό μας Ηλιακό Σύστημα μακριά από αυτόν τον επερχόμενο εφιάλτη που απειλεί να ρουφήξει μέσα του όλο το υφιστάμενο Ηλιακό Σύστημα.Συνοψίζοντας αυτά που αναφέρομαι ανωτέρω προκύπτουν τα εξής δεδομένα. Ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου που πεθαίνει όταν σταματήσει την λειτουργία του, δημιουργεί στον χώρο αυτόν που ονομάζουμε Σύμπαν ένα αντίγραφο. Το αντίγραφο αυτό έχει την μορφή Ενεργειακού Ολογράμματος και περιέχει πληροφορίες από την ζωή του ανθρώπου που έχει πεθάνει. Περιέχει την μνήμη του, την συνείδησή του, τα συναισθήματά του, την προσωπικότητά του. Το αντίγραφο αυτό είναι μή ορατό μή αντιληπτό από τις αισθήσεις των υπολοίπων ανθρώπων και γίνεται αντιληπτό, ορατό με το εάν έλθει σε επαφή με την ηλιακή ενέργεια. Αποκτά δηλαδή ορατή την όψη ενός Ενεργειακού Ολογράμματος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη και προτού προλάβει το αντίγραφο αυτό να έλθει σε επαφή με την ηλιακή ενέργεια, κάποιοι τύποι που εμείς οι άνθρωποι χαρακτηρίζουμε και λατρεύουμε σαν Θεούς και που οι ίδιοι αυτοχαρακτηρίζονται ως Θεοί και πρόκειται γιά έναν γήινο πολιτισμό που έχει προηγηθεί τις εξόδου από εμάς στο Διάστημα μέσα στον χώρο του Ηλιακού Συστήματος, δημιουργήσανε σε χώρο που απέχει από τα πόδια μας 14 Km μέσα στην λάβα ένα χώρο που τον ονομάσανε και ονομάζουμε Αδη, δημιουργήσανε ένα ισχυρότατο μαγνητικό πεδίο το οποίο απωθεί την λάβα και μέσα στον χώρο αυτό τοποθετήσανε συλλέκτες που συλλαμβάνουν αυτό το Ενεργειακό Ολόγραμμα-Αντίγραφο και το φυλακίζουν μέσα σ'αυτό το μαγνητικό πεδίο, με άμεσο στόχο να αποτρέψουνε από τους ανθρώπους δημιουργία Πολιτισμού όμοιου και ανταγωνιστικό με τον δικό τους. Γιατί αυτοί έχουν την ίδια μορφή που έχουν αυτά τα Ενεργειακά Ολογράμματα. Γιατί και οι ίδιοι είναι Ενεργειακά Ολογράμματα. Κάτω από τον χώρο αυτόν τον Αδη δημιουργήσανε στο βάθος της Γής μιά Μαύρη Τρύπα όπου πετούν μέσα σ'αυτήν τους αντιπάλους τους και όσα Αντίγραφα-Ενεργειακά Ολογράμματα ανθρώπων που στην ζωή τους ήταν σημαίνοντα πρόσωπα, επιστήμονες κλπ με άμεσο στόχο να αποτρέψουν από τους ανθρώπους δημιουργία μελλοντικού Πολιτισμού ομοίου και ανταγωνιστικού με τον δικό τους. Διότι εάν δημιουργηθεί δεύτερος όμοιος και ανταγωνιστικός με αυτούς Πολιτισμός από τους ανθρώπους αυτοί έχουν σβήσει. Δεν υπαρχουν περιθώρια συνεργασίας των δύο Πολιτισμών. Δημιουργώντας και ελέγχοντας στο παρόν αυτήν την Μαύρη Τρύπα η οποία είναι ικανή να ρουφήξει μέσα της όλο το Ηλιακό Σύστημα, υπογράψανε οι ίδιοι την καταδίκη τους στον χώρο αυτόν που υπάρχουνε και δραστηριοποιούνται δηλαδή το Ηλιακό Σύστημα. Διότι δημιουργώντας αυτήν την Μαύρη Τρύπα που προς το παρόν ελέγχουνε και αποκρύβουν ναρκοθετήσαν την ίδια την παραμονή τους στον χώρο αυτόν το Ηλιακό Σύστημα. Διότι αυτή η Μαύρη Τρύπα απορροφώντας ενέργεια γιγαντώνεται και αδυνατούν μελλοντικά να την ελέγξουνε. Γιαυτό αυτοί δημιουργήσανε-σχεδιάσανε την δυνατότητα φυγής από αυτό το Ηλιακό Σύστημα σε άλλο. Κατασκευάσανε λοιπόν τεράστια σκάφη μήκους 300-400 Km με κεντρικό σκάφος διαστάσεων 5.000 Km και τα οποία έχουν ανιχνευθεί από εμάς, τα οποία με την ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν έχουν αποκτήσει την δυνατότητα πραγματοποίησης αυτής της μετοίκησης, της φυγής από αυτόν τον εφιάλτη που οι ίδιοι δημιουργήσανε. Παίρνοντας μαζί τους και τους εκλεκτούς γιαυτούς ανθρώπους και πετώντας όλους τους άλλους ανθρώπους στην μή ελεγχόμενη πλέον από αυτούς Μαύρη Τρύπα, σκοτώνοντάς τους και εξαυλώνοντάς τους μέσα σ'αυτήν την Μαύρη Τρύπα. Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που υφίσταται και αυτή η πραγματικότητα πρέπει να γίνει κατανοητή από τους ανθρώπους γιά να δούμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε στην κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί. Γιατί οι άνθρωποι της Γής ζούνε μέσα σε μιά εικονική πραγματικότητα λατρεύοντας αυτούς τους ψυχοπαθείς ως Θεούς, μή μπορώντας να εκτιμήσουνε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζώντας και δραστηριοποιούμενοι μέσα σε μιά εικονική πραγματικότητα, η οποία αφαιρεί από τους ανθρώπους την δυνατότητα αντίδρασής τους, κάποιας αντίδρασής τους σ'αυτή την σοβαρή κατάσταση.

 

e-mail:

           info@kipar.gr

           kipargeo@yahoo.gr

 

 

Blog : kipar1.blogspot.gr

TWITTER : twitter.com/sv2tk